SERVICEGEBIED

Social Media Utrecht

Een succesvolle social media pagina met een grote leadgeneratie en bereik. Dat klinkt niet gek, toch?
Maak Social Elephant je social 
media partner in Utrecht en start deze week nog met de ontplooiing van je sociale pagina’s!

Social media uitbesteden

Dat social media een lastige zaak is, kunnen wij alleen maar beamen. Het opbouwen van een succesvolle pagina neemt immers veel tijd in beslag. Voeg daar aan toe dat een goede strategie key is bij het vergroten van het sociale succes en voila; je hebt een recept om met je handen in het haar te zitten. Zo-veel dingen om over na te denken..

No worries! Het social team van Social Elephant heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het ‘temmen’ van het beest dat social media heet. Wij weten precies wat werkt en wat je beter kunt laten om de perfecte posts de wereld in te sturen. Met ieder een marketing achtergrond in verschillende sectoren weten onze social specialisten precies wat er moet gebeuren om ook jouw merk booming te maken op de sociale platformen. We ontwikkelen een strategie die precies aansluit op jouw bedrijf en gegarandeerd succesvol is. Zo laten we jouw pagina, bereik en engagement groeien. Professionele social media marketing voor een gestandaardiseerde prijs. Zo makkelijk kan het zijn!

Social media advertenties

Jouw product of dienst tegen een relatief laag bedrag bij een grote, gerichte groep onder de aandacht brengen? Dat kan met social media advertisement. Door de enorme target mogelijkheden waarmee platformen als Facebook en Instagram het mogelijk maken je doelgroep te verfijnen, kun je een nauwkeurige doelgroep voor je advertentie vooraf instellen. Een gouden combinatie van een geschikte segmentatie en een passend budget kan jouw advertentie sky high laten gaan. Dit maakt adverteren op social media enorm nuttig, maar ook zeer ingewikkeld. Onze experts hebben jaren ervaring en deinzen niet meer terug voor een beetje weerstand van de zoektocht naar die gouden combinatie. Sterker nog: wij vinden het hartstikke leuk!

Social Elephant is jouw social partner voor:

✓  Het vergroten van jouw online achterban
✓  Het ontwikkelen van een strategieplan
✓  Het ontwikkelen van een content kalender
✓  Het opmaken en uitzetten van posts
✓  Het uitzetten van succesvolle (leadgeneratie) campagnes

Behoud zelf de regie over je content

Wij vinden persoonlijkheid en authenticiteit belangrijk als het aankomt op jouw online uitingen. Heb jij de perfecte content, maar hulp nodig bij het verspreiden van die content? Dat is bij Social Elephant geen probleem! Wij leiden je door de sociale wegen van social media marketing en maken jouw bedrijf wereldberoemd onder je doelgroep. Door jarenlange ervaring van onze marketing experts halen wij het optimale rendement uit jouw marketingbudget. Dat scheelt jou een dure marketingmedewerker! Wel de lusten, niet de lasten. Wel zo fijn!

Meer artikelen

 •  

  3 tips om jouw productiviteit meteen te verhogen!

  Social Elephant laat bedrijven groeien, maar een bedrijf is niks zonder haar werknemers. Daarom delen wij vandaag tips over hoe jij de productiviteit van jouw medewerkers kan verhogen. Het fijne is …
 •  

  Gepersonaliseerde content is een must!

  Dé trend op het gebied van online marketing is personalisatie. Dit is een gevolg van steeds meer automatisering op het gebied van data verzameling en verwerking. Dit zie je bijvoorbeeld terug in …
 •  

  Wat gebeurt er bij een intakegesprek met een klant?

  Aan de basis van een online groei strategie en de uitvoering van die strategie staan bij ons onderzoek en uitvoerige analyses. Dit zorgt ervoor dat je gericht kunt werken en de huidige situatie van …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)