Samen Digitale keuzes maken

Mensen hebben angst voor het onbekende en daarom is digitale keuzes maken vaak lastiger dan het lijkt. Wij horen ondernemers zeggen:

  • Linkedin werkt niet voor onze branche
  • Ja dat met die zoekwoorden dat ken ik nu wel
  • Mijn website is gewoon een visitekaartje

Wij ontwikkelen samen een digitale strategie en ondertussen leggen wij uit welke visies hierachter zitten. Op deze manier kun jij ook zelf keuzes maken. Het is voor ons een iets lastigere weg maar op die manier zijn wij op lange termijn samen succesvoller en houden wij het werk leuk. Iedere keer hetzelfde doen is toch ook geen uitdaging? 

Digitale Visie en Strategie

Met plezier graven wij alle belangrijke informatie uit jouw data landschappen. De analyse van Google en Social Media is een extreem vruchtbare voedingsbodem en wij kunnen je laten zien hoe jij uiteindelijk de vruchten daarvan kunt plukken.

Wat is bijvoorbeeld de behoefte van jouw doelgroep en hoe gedraagt deze zich online? Door het stellen en beantwoorden van dit soort vragen krijgt jouw toekomstplan stevige wortels, want succesvolle online marketing begint met een goede strategie.

Wij geloven dat keuzes maken belangrijk is. Het is moeilijk om te concurreren met massa bedrijven als Google, Amazon En Facebook. Nokia en Free record shop hebben dit al bewezen. Ga jij de strijd aan met deze grote jongens of kies jij jouwe eigen niche?

'Go big, go niche or go home'

Website en Content ontwikkeling

Onze creatieve website en content experts staan klaar om met veel plezier hun handen uit de mouwen te steken. Techniek & content horen namelijk samen te gaan.

Wij hebben alle takken van online marketing in huis – van design tot web development tot content creatie: foto’s video’s en podcasts – en zo heb jij een team om jouw heen voor al jouw benodigdheden.

Online Adverteren

Met alleen het hoogste bod kom je er niet. Om meer leads of verkopen te realiseren op je website of webshop heb je ook vakkennis nodig. Wij doen samen met jou uitgebreid onderzoek naar hoe we het advertisement spel het beste kunnen spelen.

Wij leggen je graag persoonlijk de spelregels uit van Google Ads en Social Media advertisement.

Digitale Coaching en Training

Als je zaadjes zijn ontsproten en je bomen beginnen te groeien, is het belangrijk om ze goed te blijven verzorgen. Wij kunnen laten zien waar je tactieken de gewenste resultaten hebben opgeleverd en waar bijstellen kansen biedt.

Door continu te meten kun je telkens beter inschatten welke middelen in de toekomst succesvol zullen zijn bij je doelgroep. Op basis van onze analyses, zetten wij de experts bij je aan tafel om de resultaten te bespreken, kennis over te dragen en waar nodig nieuwe methoden en technieken in te zetten.