PLAATS

Online Marketing Bunnik

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Iedereen wil dat klanten langskomen, alleen komen klanten niet zomaar naar binnen wandelen. Wat doe jij om ervoor te zorgen dat klanten bij jou naar binnen komen wandelen?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Veel ondernemingen en ondernemers zijn ergens goed in, alleen hebben zij vaak nog moeite met het tot leven laten komen van hun digitale visie. Hierdoor kunnen ze vaak niet de juist keuzes maken om hun organisatie op korte of lange termijn digitaal te laten ontwikkelen. 

Zonder doel is het lastig om te weten waar je heen wilt gaan. Heb daarom altijd een doel voor ogen. Onze expertise is om voor jou erbij te helpen om online de juiste keuzes te maken, zodat jij op korte en lange termijn online je organisatie kan laten stralen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

Stilstaan helpt je niet vooruit. Dit kan je terugzien bij de welbekende bedrijven Nokia en Free Record Shop. In het digitale tijdperk van vandaag zijn de risico’s van niets doen groter dan innoveren. Organisaties moeten mee met de digitale veranderingen en hun digitale business modellen heruitvinden. De nodige kennis ontbreekt vaak nog bij bedrijven die vasthouden aan het vertrouwde business model. Social Elephant is jouw gids in de digitale wereld en helpt je graag bij het opnieuw uitvinden van digitale business modellen.

Wij kiezen voor Bunnik

Bunnik staat voornamelijk bekend bij voetbalsupporters door de welbekende Bunnikside in voetbalstadion de Galgenwaard. Niet alleen daardoor is Bunnik bekend in de provincie Utrecht, ook door de bekende Studio A12. We kunnen allemaal toegeven dat wij er vroeger hebben gestaan met Teenage Dance. 

Bunnik is naast de uitgaansplek van veel mensen ook een prachtig dorp naast Utrecht. Je bent namelijk vanuit Bunnik zo op de Uithof en de wandelingen in de regio van Bunnik zijn adembenemend mooi.

In het stationsgebied van Bunnik zitten veel grote bedrijven gehuisvest, zo zitten bijvoorbeeld BOVAG, BAM en de Nederlandse Spoorwegen in het stationsgebied. Doordat deze grote bedrijven er zitten is Bunnik aantrekkelijk voor ondernemers.

Wat is er te doen in Bunnik?

Bunnik is een stad met veel bezienswaardigheden. Wanneer je een dagje naar Bunnik wilt raden wij je aan om een kijkje te nemen bij Fort Rijnauwen. Fort bij Rijnauwen is het grootste vestingwerk van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook Fort Vechten sluit zich hierbij aan, dit zijn beide gebouwen met een roerige geschiedenis. Als je er op uit gaat om deze plekken te bezoeken is het zeker de moeite waard om in de geschiedenis van de Nederlandse Waterlinie te duiken.

Inspirerende onderneming uit Bunnik

Vrumona is een Nederlandse frisdrank fabrikant en leverancier. De vestiging in Bunnik staat er al sinds 1948. Het merkenportfolio bestaat uit veel verschillende merken. Deze merken zijn bijvoorbeeld Pepsi, Rivella, en Si-Si.  Het bedrijf is niet bekend door heel Nederland, omdat het alleen een distributeur is van de merken. Dit betekend dat het alleen de producten fabriceert en levert aan de grote bedrijven en dus bij de reguliere consument niet erg bekend is.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Bunnik?

We vinden het leuk om kennis te delen, we hebben daarom een aantal weetjes over Bunnik verzameld om je kennis wat bij te spijkeren.

Meer artikelen