PLAATS

Online Marketing Vianen

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

De online wereld verandert snel, dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen in online marketing. Als je niet constant bezig bent met het bijhouden van deze trends en ontwikkelingen in de online wereld zijn er veel mogelijkheden tot digitale ontwikkeling die aan je voorbijgaan.

Het vaststellen van een digitale visie en de aanpak om deze te realiseren kan lastig zijn zonder de juiste kennis. Social Elephant heeft de kennis en expertise in huis om jou te helpen met het vaststellen van je visie. Samen werken we de route uit naar digitale ontwikkeling voor jouw organisatie.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De bedrijven die het snelst groeien in de moderne wereld van vandaag zijn bedrijven die volledig inzetten op innovatie. Neem bijvoorbeeld Spotify, Uber, Airbnb, HelloFresh, Zalando en Amazon. Deze bedrijven zijn het voorbeeld van bedrijven die perfect wisten in te spelen op de veranderende behoefte van de consumenten. Niets doen is de boot missen. Als voorbeeld kennen we allemaal Free Record Shop die te laat realiseerde dat er verandering moest komen en de deuren niet veel later kon sluiten.Wij kiezen voor Vianen

Vianen, een plaats gelegen aan de A2 en daardoor waarschijnlijk een naam die bij vele bekend voor komt. Vianen is een stad waar je veel verdedigingswerken tegenkomt in het centrum en gemeente. Deze gebouwen zijn aangelegd om druk te zetten op de bisschop van Utrecht rond het jaar 1335. Inmiddels in Vianen uitgegroeid tot een stad waar veel inwoners trots op zijn. Door de ligging aan de lek zijn er veel recreatiegebieden in de omgeving. Bijvoorbeeld Recreatieplas Everstein en De Put. Gelegen aan de rand van Utrecht is het een heerlijk rustige plaats waar je de mogelijkheden van de grote stad binnen handbereik hebt.

Wat is er te doen in Vianen?

Vianen reikt zich uit voor recreatie. Dit komt door de ligging aan de rivier. De leklevert veel mooie zwemplaatsen op waar je vanuit Vianen met een paar minuutjeskunt komen. Zowel met de fiets als de auto. Naast de lek zijn er twee grote zandputtenin de gemeente. Hier kan gezwommen worden zonder hinder van sterke stroming envrachtschepen. Naast recreatie aan het water is er jaarlijkse een groot evenement: de Paardenmarkt. Met een optocht, kermis en jury programma voor de paarden optocht is het een evenement waar Vianen, en de omliggende plaatsen naar uitkijken. 

Een Inspirerende onderneming uit Vianen

Wanneer je vraagt waar je in Vianen lekker en gezellig uit eten kunt zullen veel mensen doorverwijzen naar Shizen. Het restaurant geeft een unieke ervaring aan uit eten gaan. Shizen staat gelijk aan 2 uur onbeperkt eten waar je gemakkelijk besteld door de toepassingen van nieuwe technologie. Je krijgt een tablet bij je tafel waar je alles kan bestellen waar je hart naar begeert. Het toepassen van nieuwe mogelijkheden door innovaties is exact wat Shizen een inspirerende onderneming maakt.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Vianen?

Het delen van kennis kan nooit kwaad, over online marketing of algemene kennis. We vinden het delen van feitjes leuk en hebben er aan aantal over Vianen verzameld. 

Meer artikelen

 •  

  7 tips om (meer) leads te genereren

  Waardevolle leads: zo kom je er aanWat heb je nodig om aan waardevolle leads te komen? Wij leggen het je uit. Je leest in dit artikel het volgende:Hoe het kiezen van een niche van je markt je helpt …
 •  

  Tips om te fotograferen met licht

  Wil jij toffe foto’s maken om te experimenteren, te gebruiken als herinnering of om ze op social media te zetten zodat ze gezien worden? Heb je ook wel eens dat je mooie lichten wil fotograferen of …
 •  

  Waardecreatie door data

  Waardecreatie door data, hoe ver bent u eigenlijk?