SERVICEGEBIED

Online marketing vacatures Utrecht

Wij zijn online marketing bureau Social Elephant en hebben alles expertises onder een dak waarmee wij kennis combineren met marketing. Van creatieve designer, gedreven marketeer, fantastische programmeur, talentvolle tekstschrijver, social mediagoeroe, tot sensationele salestijger, bij ons kun je altijd wel terecht. Bij Social Elephant ben jij onderdeel van een energieke omgeving waar innovatie en groei centraal staan.

Wij maken geen onderscheid tussen stagiaires en werknemers. Dit betekent dat iedereen de ruimte en vrijheid krijgt om zijn of haar creativiteit te uiten, ideeën uit te voeren en zichzelf te ontwikkelen. Wij geloven in het motiveren en tot actie zetten van studenten, zodat je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk zal groeien. Samen met jou kijken wij wat jij wilt leren, waar je energie van krijgt en wat jouw school verwacht. Op basis daarvan beslissen wij samen met jou welke werkzaamheden bij jou passen. Deze zijn heel gevarieerd en geen dag is hetzelfde bij Social Elephant. Vervolgens vinden wij het belangrijkste dat jij op je gemak je werk kan doen en dat je matched met onze werkstijl en cultuur.

Vriendschap maakt een klein bedrijf groot

Samen met jouw collega’s werk jij met veel passie en plezier aan projecten voor Social Elephant waarin je kennis combineert met marketing. Samenwerkingen met collega’s uit verschillende expertisegebieden is bij ons de norm, wat ervoor zorgt dat je extreem veel leert van elkaar en dat jullie samen aan het behalen van jullie doelen werken. Naast dat er serieus en toegewijd gewerkt wordt, wordt er ook veel gelachen. Elke vrijdag drinken we samen een paar biertjes en spelen we een potje pool of tafeltennis. Ook hebben we bijna elke maand een teamuitje. Kortom: bij Social Elephant maak je deel uit van een groep vrienden die in een gezellige en informele werksfeer hetzelfde doel nastreven: online groei door het combineren van kennis en marketing!

Wie wij zoeken

Wij zoeken iemand die:

Kun jij je wel vinden in deze eigenschappen en ben je bloednieuwsgierig geworden? Mail ons met je CV en een enthousiaste motivatie naar info@social.relevance.online en wie weet ben jij onze volgende kantoor buddy! Heb je vragen over de vacature of ons bedrijf? Bekijk onze website of neem contact met ons op: 030-7601213. Wij kijken uit jouw te ontmoeten!

Wat wij bieden

Wij hebben een aantal stages beschikbaar bij Social Elephant. Voor meer informatie over deze vacatures kun je altijd contact met ons opnemen. Bloednieuwsgierig geworden? Mail of bel ons!

Hopelijk tot snel!

Meer artikelen

 •  

  De ins en outs over het maken van een wireframe

  Onze designers maken altijd een wireframe. Deze staat aan de basis van het design van een website, of applicatie. Hierop worden de visuele en functionele doelen van de website - of applicatie - …
 •  

  3 tips voor een goede Instagram

  ‘Do it for the gram’, is een zin die je vast wel eens hoort. Als bedrijf of ondernemer is het ontzettend belangrijk dat ook je sociale kanalen helemaal up to date zijn. Aan de hand van Instagram, …
 •  

  Waardecreatie door data

  Waardecreatie door data, hoe ver bent u eigenlijk?

Download gratis het Thought Leader e-book

De #1 in jouw markt!  Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de nummer 1 in jouw markt wordt.

Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!

Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)