PLAATS

Online Marketing Nieuwegein

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Niet alleen voor je klanten is een bestemming belangrijk. Ook voor een ondernemer met een goede dienstverlening, product of serieuze skills is een digitale visie belangrijk. Het is niet makkelijk om wegwijs te worden in de snel veranderende digitale wereld. 

Wij hebben de nodige kennis in huis om samen met jou de digitale visie vast te stellen en de nodige acties om de eindbestemming te bereiken. We werken aan de digitale ontwikkeling van je organisatie zodat jij je kan focussen op waar je écht goed in bent.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De wereld verandert snel, fysiek en achter de schermen. Er is nog nooit zo veel innovatie geweest om ons heen. Als bedrijf is het belangrijk om voorbeeld te nemen aan bedrijven die de markt voor zich winnen door innovatie. Stilstaan doet niet veel goeds voor de meeste bedrijven. Neem Free Record Shop als voorbeeld hoe het niet moet en Tesla als een bedrijf hoe het wel moet.

De vraag is: ben jij klaar om mee te gaan met de behoeftes van je doelgroep?

Wij kiezen voor Nieuwegein

Nieuwegein is centraal gelegen en goed bereikbaar via de grote snelwegen in Nederland. Wij zien de stad als een voorbeeld voor websites. De stad is namelijk makkelijk te bereiken. Nieuwegein is een stad met balans tussen kleine en grote bedrijven met een mooi stadscentrum. Uniek aan Nieuwegein zijn de vele parkjes die je in de stad tegenkomt. Overal waar je in Nieuwegein bent zie je dat de gemeente investeert in de groenheid van de omgeving. Er staan overal genoeg prullenbakken, bankjes en er is historische cultuur verwerkt tussen het groen.

Wat is er te doen in Nieuwegein?

Wat is er niet te doen in Nieuwegein? Nieuwegein is een stad die rijk is aan Evenementenlocaties, shopgelegenheden, horeca en mooie wandelroutes door de natuur. Nieuwegein ligt in het middelpunt van een aantal grote kanalen en rivieren wat unieke wandel of fietsroutes creëert. Zo kan je aan de Lek, Hollandse IJssel of het Amsterdam-Rijnkanaal terecht voor een mooie, actieve middag.

Ben jij een persoon die liever overdekt een dagje weg boekt? Dan is er bij Sport- en

Evenementencomplex Merwestein een prachtig zwembad voor jong en oud. Hier kan je genieten van kruiden bubbelbaden, twee duikplanken, een golfslagbad en een unieke ‘dark’ glijbaan voor kinderen.

Een Inspirerende onderneming uit Nieuwegein

Naast de inspirerende ligging van Nieuwegein kent de stad ook veel bedrijven. Deze bedrijven komen samen bij City Plaza, het winkelcentrum van de stad. De samenkomst van winkels, horeca en evenementenlocaties maken dit gedeelte van Nieuwegein zeker het bezoeken waard. Er wordt door de gemeente veel tijd, geld en aandacht besteed aan City Plaza om mee te gaan met de wensen van de bezoekers. City Plaza is dan ook een modern en luxe shopping center.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Nieuwegein?

Kennis delen is in onze ogen erg belangrijk, en niet alleen over online marketing. We houden van leuke weetjes en delen deze dan ook graag met je. Wist je dat:

Meer artikelen