Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.
Als jij wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?
Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.
Ben je er klaar voor om gevonden te worden?
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd.
Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.
Met een bestemming is het makkelijker sturen
Ben jij een ondernemer met slimme dienstverlening, een fantastisch product of serieuze skills, maar heb je moeite om je digitale visie te formuleren? Dat kunnen we ons goed voorstellen, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat appverkeer. Zonder duidelijke bestemming is het lastig om je bezoekers een bepaalde kant op te sturen.
Met onze expertise kunnen we jou helpen om online de juiste keuzes te maken, zodat jij op de korte én de lange termijn je organisatie digitaal kunt ontwikkelen!
Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen
De (online) wereld verandert zo snel, dat je wel mee moet veranderen om als bedrijf boven water te blijven. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich meebrengen. Nu is de tijd om aan nieuwe digitale businessmodellen te werken, nu is de tijd om een nieuw koers te bepalen. De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je meegaan?
Spreek een digitaal strateeg
Spar met een ervaren digitaal strateeg
Wij kiezen voor Gouda
Gouda, de stad van haar beroemde kaas. Voor ons betekend Gouda niet alleen kaas, Gouda is veel meer dan de wereldhoofdstad voor kaas. Gouda bestaat al eeuwenlang en kent een interessante geschiedenis. Bij het ontstaan van Gouda in de elfde eeuw, kreeg de stad al gauw een grote betekenis. De stad profiteerde enorm van haar ligging. Zo was het in de haven altijd druk, vanwege het scheepsverkeer van tussen Holland en Vlaanderen. Inmiddels is de stad sterk gegroeid en heeft het een leuk en gezellig stadscentrum.
Een Inspirerende onderneming uit Gouda
Ondernemend gezien heeft Gouda niet stilgezeten. De wereldberoemde Goudse kaas is natuurlijk hier ontwikkeld en de populariteit van de kaas strekt zich uit tot aan alle continenten, dit weet natuurlijk iedereen. Maar wat misschien niet zo voor de hand ligt, is dat Gouda, nog zoveel meer ondernemingen heeft die noemenswaardig zijn.
Zo heeft het mega-multinational bedrijf “Bacardi”, haar Nederlands hoofdkantoor in Gouda zitten. En ook het oleochemie bedrijf Croda, heeft haar hoofdkantoor in Nederland zitten.
Dit zijn allebei miljardenbedrijven, die hun Nederlandse wortels hebben gevestigd in Gouda. Ben jij klaar om jouw wortels standvastig in de grond te wortelen en zo jouw bedrijf ook op de kaart te zetten?
Krijg een perfecte website
Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie
Wat weet jij van Gouda?
- Het wereldrecord stroopwafel bakken is gezet in Gouda! Het gaat maar liefst om een stroopwafel van 2,5 meter en heeft een gewicht van wel 50 kilo.
- De langste cartoon is ontwikkeld in Gouda. Een strip van 2,2 kilometer!
- De term “kaaskop” komt uit Gouda. Vaak wordt deze term gebruikt door Belgen, om Nederlanders te omschrijven, maar waar komt de term vandaan?
- Het stamt allemaal af uit de tijd van Napoleon. Zijn soldaten werden slecht betaald en hun oog viel al gauw op de boerderijen in Nederland, voornamelijk in het gebied waar Gouda ligt. Schuren werden geplunderd waar waardevolle goudgele kazen lagen. Dit ging alleen niet zonder slag of stoot, de boeren lieten zich niet zomaar kennen en begonnen met het verdedigen van zichzelf. Dit deden ze door middel van het maken van helmen van kaasvaten. De boeren stopte stro en een doek in hun helmen, waardoor ze makkelijker te dragen werden. Ze zagen eruit als echte kaaskoppen, vandaar de term.
- Vroeger stond Gouda bekend om haar bier in plaats van de kazen. Pas later werd de kaas bekend.