Online marketing Gouda

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.

Gouda is een grote stad, de mogelijkheden van het internet maken het voor jouw onderneming mogelijk om op te vallen. Zonder vindbaarheid wordt het lastig om bestaande klanten te houden en nieuwe klanten te winden. Wat doe jij eraan om online in beeld te komen bij je doelgroep?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met slimme dienstverlening, een fantastisch product of serieuze skills, maar heb je moeite om je digitale visie te formuleren? Dat kunnen we ons goed voorstellen, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat appverkeer. Zonder duidelijke bestemming is het lastig om je bezoekers een bepaalde kant op te sturen. 

Met onze expertise kunnen we jou helpen om online de juiste keuzes te maken, zodat jij op de korte én de lange termijn je organisatie digitaal kunt ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

De (online) wereld verandert zo snel, dat je wel mee moet veranderen om als bedrijf boven water te blijven. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich meebrengen. Nu is de tijd om aan nieuwe digitale businessmodellen te werken, nu is de tijd om een nieuw koers te bepalen. De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je meegaan?

Daag ons uit!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA

Wij kiezen voor Gouda

Gouda, de stad van haar beroemde kaas. Voor ons betekend Gouda niet alleen kaas, Gouda is veel meer dan de wereldhoofdstad voor kaas. Gouda bestaat al eeuwenlang en kent een interessante geschiedenis. Bij het ontstaan van Gouda in de elfde eeuw, kreeg de stad al gauw een grote betekenis. De stad profiteerde enorm van haar ligging. Zo was het in de haven altijd druk, vanwege het scheepsverkeer van tussen Holland en Vlaanderen. Inmiddels is de stad sterk gegroeid en heeft het een leuk en gezellig stadscentrum.

Een Inspirerende onderneming uit Gouda

Ondernemend gezien heeft Gouda niet stilgezeten. De wereldberoemde Goudse kaas is natuurlijk hier ontwikkeld en de populariteit van de kaas strekt zich uit tot aan alle continenten, dit weet natuurlijk iedereen. Maar wat misschien niet zo voor de hand ligt, is dat Gouda, nog zoveel meer ondernemingen heeft die noemenswaardig zijn.

Zo heeft het mega-multinational bedrijf “Bacardi”, haar Nederlands hoofdkantoor in Gouda zitten. En ook het oleochemie bedrijf Croda, heeft haar hoofdkantoor in Nederland zitten.

Dit zijn allebei miljardenbedrijven, die hun Nederlandse wortels hebben gevestigd in Gouda. Ben jij klaar om jouw wortels standvastig in de grond te wortelen en zo jouw bedrijf ook op de kaart te zetten?

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Gouda?