DIENST

Facebook Adverteren

Social Elephant kan ook jouw Facebook campagnes verzorgen! Wij kunnen hierbij onze advertentie richten op een hele specifieke doelgroep en uiteindelijk gebruiker. Dit gebeurt op basis van het interessegebied van een gebruiker. Dit is bijvoorbeeld af te leiden uit het lidmaatschap van een bepaalde Facebookgroep. Ook kan er worden gefilterd op locatie, leeftijdsgroep of beroep. 

Wij richten onze advertenties zo nauw op personen omdat wij zo het meest effectief kunnen adverteren. 1 boodschap kan op 6 verschillende manieren voor 6 verschillende doelgroepen worden overgebracht. Zo spreek jij aan wie je wilt aanspreken, op de manier die hun raakt! Door middel van remarketing is het ook mogelijk om zelf doelgroepen aan te maken.

Zo speel jij precies in op de behoeftes van je doelgroep, zonder dat zij dit echt door hebben. Spreek aan wie jij wilt aanspreken op de slimste manier!

Wat is adverteren via Facebook?

Facebook is een gigantisch platform met meer dan twee miljard actieve gebruikers elke dag. Bijna iedereen in Nederland gebruikt Facebook dagelijks, waardoor het een perfect platform is voor adverteren. Het voordeel van Facebook is dat je heel specifiek en getarget kan adverteren, bijvoorbeeld alleen naar vrouwen tussen 18-29 in Utrecht, of mannen en vrouwen boven de 18 die je pagina geliked hebben en geïnteresseerd zijn in jouw product of vergelijkbare varianten. Wij kunnen voor jou de perfecte Facebook campagne opzetten gericht op jouw doelgroep, voor de meest optimale conversie. 

Waarom adverteren met Facebook?

Facebook biedt een hoop mogelijkheden voor adverteerders om een specifieker publiek aan te spreken, gebaseerd op verschillende eigenschappen. Ook biedt Facebook je meer inzicht in je doelgroep en het soort mensen dat jouw advertentie interessant vindt, dit kan je weer helpen bij het inrichten van nieuwe advertenties die meer gericht zijn op het geïnteresseerde publiek. 

  • Meer opties voor specifieke doelgroepen
  • Meer inzicht in het soort mensen dat interacties heeft met je advertentie
  • Relatief goedkoop 

Hoe werkt social media advertisement?

Wij kijken welke online doelgroepen er bestaan voor jouw bedrijf en of deze geschikt zijn voor gerichte campagnes. Op basis daarvan ontwikkelen we een advertentiecampagne, zetten deze online (eventueel met campagnepagina’s) en daarna kunnen we overgaan op monitoren. 

Maak een persoonlijke afspraak

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met adverteren via Facebook of social media adverteren in het algemeen!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)