VACATURE

Grafisch ontwerpbureau Utrecht

Social Elephant is een creatief en gedreven grafisch ontwerpbureau in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat jouw merk een opvallende uitstraling krijgt, door een sterk merk identiteit op te bouwen.
Wij zijn er namelijk van overtuigt dat een sterk identiteit belangrijk is om je klantloyaliteit te vergroten.
Social Elephant, Grafisch ontwerpbureau in Utrecht, ontwerpt jouw complete huisstijl met een ijzersterk logo om een overtuigende en herkenbare identiteit uit te stralen.

Laat zien dat je merk er mag zijn! Doordat wij het grafisch ontwerp in het webdesign verwerken, zal je merk beter aanhaken bij de doelgroep.

Logo en huisstijl

Social Elephant is een grafisch ontwerpbureau in Utrecht, die gespecialiseerd is om jouw merk succesvol te laten groeien. Wij zijn ervan bewust dat de basis van een succesvol merk een sterke en duidelijke communicatie heeft naar de klant. De Klant voelt zich verbonden aan het merk door middel van ontwerpen in de logo en huisstijl.

Bij ons grafisch ontwerpbureau in Utrecht hebben wij een creatief team klaar zitten om je logo en huisstijl te ontwikkelen. Omdat we niets doen zonder goede onderbouwing, is het voor ons van groot belang om eerst te onderzoeken welke kernwaarde je merk wil uitdragen. Op basis van een creatieve brainstorm ontwikkelen wij jouw logo en huisstijl.

Webdesign ontwikkeling

Bij grafisch designbureau, Social Elephant in Utrecht weten wij als geen ander hoe je een effectief en modern webdesign ontwikkeld. Het ontwerp op je website geeft een goede eerste indruk die bezoekers zal inspireren je website en bedrijf verder te ontdekken. Tijdens het ontwerptraject brengen wij bij ons grafisch ontwerpbureau in Utrecht jouw visie, wensen en eisen samen met onze expertise door middel van jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites. Op deze manier is jouw website klantgericht ingedeeld en past het grafisch ontwerp perfect bij de doelgroep van jouw merk.

Social Media Design bij grafisch ontwerpbureau Utrecht

Voor een tof social mediadesign kun je terecht bij Social Elephant. Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken voor jouw merk. Het is een interessante tool om je klantbereik te vergroten. Dit komt door de enorme target mogelijkheden waarmee platformen als Facebook en Instagram het mogelijk maakt je doelgroep te verfijnen. Bij grafisch bureau Utrecht zijn wij bekend met de laatste designtrends op het gebied van social media. Social Elephant kan voor jouw merk de social mediakanalen inrichten en ondersteunen voor een maximale relevantie en communicatiekracht.

Meer artikelen

 •  

  Fotografie camera instellingen

  Hoe fotografeer je een bewegend onderwerp? Wil jij toffe foto’s maken om te experimenteren, te gebruiken als herinnering of om ze op social media te zetten zodat ze gezien worden? Snap je nog …
 •  

  Wat is big data?

  Wat is big data? Big data, essentieel en nuttig om waardevolle informatie te hebben voor de online marketing van jouw bedrijf. Het is makkelijk te vinden en is ook nog eens eenvoudig te …
 •  

  De voordelen van adverteren via Facebook

  Adverteer jij voor het bedrijf waarvoor jij werkt al op Facebook? Zo ja, top! Zo niet, overweeg het eens. Er zitten namelijk een aantal voordelen vast aan adverteren via Facebook voor jouw bedrijf. …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)