PLAATS

Online Marketing Veenendaal

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Social Elephant helpt ondernemers bij het worden van een online bestemming. Een bestemming gericht op digitale ontwikkeling. Als ondernemer wil jij je bezighouden met waar je écht goed in bent. En dat begrijpen wij.

Net als dat het lastig kan zijn om wegwijs te worden in de wereld van online marketing. Een wereld die veel en snel veranderd en veel kennis vereist om de juiste keuzes te maken. Als je nog geen bestemming hebt bepaald voor je website is het lastig om je bezoekers een kant op te sturen. Laat ons je daarbij helpen, we hebben alle kennis en expertise in huis om digitale ontwikkeling te realiseren voor je organisatie. Zowel op de korte als lange termijn gaan we groei realiseren. De enige vraag is: ben je klaar voor verandering?

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

Vooruitkomen door stil te staan is nog weinig mensen gelukt. En dat zien we ook terug in de digitale ontwikkeling bij bedrijven in Nederland. De ontwikkeling van de online wereld gaat snel, zo snel dat veel bedrijven niet bijblijven met de laatste ontwikkelingen. Voor je het weet zijn er weer nieuwe veranderingen en dus nieuwe kansen voor het groeien van je organisatie. Juist door hierin mee te gaan kun je onderscheid maken van de concurrenten. Het is namelijk een grote stap om te nemen als bedrijf en niet alle bedrijven zullen dit dus doen. 

Innovatie is belangrijk voor een bedrijf en juist nu is de tijd om aan nieuwe digitale bedrijfsmodellen te werken en een nieuwe koers te bepalen.

Wij kiezen voor Veenendaal

In Veenendaal is veel te doen. Zo heb je vier scholen van het voortgezet onderwijs en één middelbaar beroepsonderwijs wat voor veel jeugd zorgt in de stad. De stad zet intensief in op sportgelegenheden. Zo zijn er verdeeld over Veenendaal meerdere sportparken die lekker dicht bij elkaar zijn aangelegd. Veenendaal ligt aan de Utrechtse Heuvelrug, een ontzettend mooi natuurgebied waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Er is genoeg te doen, al helemaal met het grote winkelcentrum van maar liefst 300 winkels, waarvan wel 150 winkels in het overdekte winkelcentra Passage-De Corridor van de Scheepjeshof zit.

Wat is er te doen in Veenendaal?

In Veenendaal kun je heerlijk een dagje gaan winkelen. Met meer dan 300 winkels is er echt voor iedereen wat wils. Tijdens je dagje uit kan je terecht bij een van de vele restaurants om lekker tot rust te komen. Aanrader: ga voor een lekkere pannenkoek bij het pannenkoekenhuis De Bijenmarkt.

Voor een dagje rust kun je goed terecht bij Sauna de Heuvelrug of lekker een kopje thee drinken bij het Theehuis van Kees & Sien. Ben je toch opzoek naar een meer sportieve dag? Dit is zeker mogelijk, Sport Totaal verhuurt kano’s, steps, solex, tourfietsen en mountainbikes. Genoeg keuzes dus en ook is er de mogelijkheid om je eigen route samen te stellen.

Een Inspirerende onderneming uit Veenendaal

De mogelijkheid voor het huren van verschillende vervoersmiddelen brengt ons bij een inspirerende onderneming In Veenendaal. Het bedrijf Sport Totaal. Dit is een groot organisatiebureau die echt van alles verhuurt. Dit gaat van fietsen en kano’s tot pakketten voor feestjes. Ze bieden meerdere activiteiten aan voor scholen, maar ook vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Je kunt leren boogschieten of een heerlijke fietstocht maken in de omgeving.

Sport Totaal ligt erg centraal en is goed te bereiken. Ze hebben alles in huis voor een gezellig dagje uit, feest, teambuilding en sportieve dag weg van huis.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Veenendaal

Meer artikelen