- Meer website bezoeken door SEO of SEA
- Internationaal uitbouwen van bedrijven
- Bouwen van communities
- Ontwikkelen van webshops en online proposities
Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.
Wil jij dat klanten bij jou langs komen? Ook Online? dan moet je ze voorzien van een goede routekaart. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven op het internet?
Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.
Ben je er klaar voor om gevonden te worden?
Met een bestemming is het makkelijker sturen
Ben jij een ondernemer met zorgende dienstverlening, een geweldig product of welgemeende skills, maar heb je moeite om je digitale visie te verwoorden? wij snappen dat, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat appverkeer.
Zonder duidelijke bestemming weet je al gauw niet waar je de klanten heen moet sturen en weten je klanten dus ook niet waar ze jou kunnen vinden.
Met onze deskundigheid zorgen we dat jij de juiste online keuzes maakt, zodat jij in de je organisatie digitaal kunt ontwikkelen!
Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen
De (online) wereld verandert zo snel, dat het onmogelijk is om niet mee te veranderen met de wereld. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die vernieuwing en heruitvinden met zich mee brengen. Nu is de tijd voor nieuwe digitale business modellen, en nu is de tijd om een nieuw richting uit te kiezen. De vraag is: Wat ga jij er aan doen om je klanten mee te laten veranderen?
Wij kiezen voor Bunschoten-Spakenburg
Bunschoten-Spakenburg is gemeente die boven Amersfoort ligt en aan het Eemmeer.
Bunschoten en Spakenburg hebben hun eigen deel in de gemeente. Ook hebben ze allebei een aparte wikipedia. Dit omdat het vroeger 2 kleine dorpen waren die zijn samengesmolten.
Spakenburg staat bekend door de kledingdracht die tot de dag van vandaag nog steeds wordt gedragen. Er zijn ongeveer 175 vrouwen die zich elke dag nog steeds in de traditionele kleding steken, in 2005 waren dat er nog zo’n 600. Niets is immuun voor de veranderende kracht van de tijd.
Bunschoten leeft tegenwoordig grotendeels en nog steeds van de vis, brood-en-koek-handel.
Wat is er te doen in Bunschoten-Spakenburg
Ondanks dat het een kleine gemeente is. Kan je er nog genoeg activiteiten doen. Je kunt er op vakantie in een bungalow, of je neemt een bezoekje aan het Spakenburg museum. Hier wordt nog als een van de enige plekken de oude cultuur van Spakenburg gewaarborgd. Neem een kijkje in het oude leven van een Spakenburgse boer, met hun eigenzinnige klederdracht. Ontdek de geschiedenis van Bunschoten-Spakenburg!
Ook hebben ze hun eigen strand waar je in de zomermaanden kunt genieten van het heerlijk Eemmeer. Dit meer is het enige stuk water dat nog bestaat tussen de provincies Utrecht en Flevoland.
Verder hebben ze een grote hoeveelheid kleine ondernemers die zich allemaal bevinden op een industrieterrein. Hier vind je alles van een banketbakker tot een autodealer.
Een Inspirerende onderneming uit Bunschoten-Spakenburg
Het bedrijf wat er voor ons het meest uitspringt in Bunschoten-Spakenburg is, De Smid Spakenburg. In 1910 werd dit familiebedrijf opgericht door Gerrit van de Geest, als een kleine doe-het-zelf-zaak. Op 5 april 1910 werd de eerste transactie voltooid. Dit ging toendertijd om het magere bedrag van 65 (gulden)cent voor een nieuwe sleutel van een slot. Het bedrijf deed toen der tijd alleen maar kleine reparaties, maar begon al gauw met uitbreiden. Inmiddels staat de vierde generatie van de Geest aan het roer. De Smid levert allerlei ijzerwaren voor de normale consument of voor de bedrijven in en om de regio. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is ijzerwaren.Het is een goed voorbeeld van iemand die zijn bedrijf aanpast aan de wereld om zich heen. Ook zijn ze goed te vinden in de online wereld, en dat is tegenwoordig een prioriteit.
Wat weet jij van Bunschoten-Spakenburg?
- De gemeente lag vroeger aan de woelige Zuiderzee. Om deze reden heeft het dorp veel overstromingen moeten doorstaan.
- Rond het einde van de 18e eeuw ging het zo goed met de scheepvaart in Spakenburg dat er een tweede haven gemaakt moest worden.
- Tot 2009 stond Bunschoten-Spakenburg op de 2e plaats voor meeste kerkbezoekers. Vlak na Urk.
- Doordat het dorp vroeger een hoge geslotenheid had ontstonden er veel bijnamen voor de families met dezelfde achternaam, zodat iedereen te onderscheiden was.
- Bunschoten werd in 2014 uitgeroepen tot “Topsport gemeente”.
- De gemeente Bunschoten telt 14 rijksmonumenten. Met 8 rijksmonumenten in de plaats Bunschoten en 6 in Spakenburg.