PLAATS

Online Marketing Bunschoten-Spakenburg

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. Wil jij dat klanten bij jou langskomen? Ook Online? Dan moet je ze voorzien van een goede routekaart. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven op het internet? Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.
Ben je er klaar voor om gevonden te worden?
Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met zorgende dienstverlening, een geweldig  product of welgemeende skills, maar heb je moeite om je digitale visie te verwoorden? Wij snappen dat, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat appverkeer. Zonder duidelijke bestemming weet je al gauw niet waar je de klanten heen moet sturen en weten je klanten dus ook niet waar ze jou kunnen vinden. Met onze expertise helpen we je de juiste online beslissingen te nemen, waardoor je organisatie zich digitaal kan ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (online) wereld verandert zo snel dat het onmogelijk is om niet mee te veranderen met de wereld. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die vernieuwing en heruitvinden met zich mee brengen. Nu is de tijd voor nieuwe digitale businessmodellen, en nu is de tijd om een nieuwe richting uit te kiezen. De vraag is: Wat ga jij er aan doen om je klanten mee te laten veranderen?

Wij kiezen voor Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg is gemeente die boven Amersfoort ligt en aan het Eemmeer. Bunschoten en Spakenburg hebben hun eigen deel in de gemeente. Ook hebben ze allebei een aparte Wikipedia. Dit omdat het vroeger 2 kleine dorpen waren die zijn samengesmolten. Spakenburg staat bekend door de kledingdracht die tot de dag van vandaag nog steeds wordt gedragen. Er zijn ongeveer 175 vrouwen die zich elke dag nog steeds in de traditionele kleding steken, in 2005 waren dat er nog zo’n 600. Niets is immuun voor de veranderende kracht van de tijd.
Bunschoten leeft tegenwoordig grotendeels en nog steeds van de vis, brood-en-koek-handel.

Spreek met een expert

Spar met een ervaren digitaal strateeg

Spreek een online marketeer met 15 jaar ervaring 

Wat is er te doen in Bunschoten-Spakenburg

Ondanks dat het een kleine gemeente is. Kun je er nog genoeg activiteiten doen. Je kunt er op vakantie in een bungalow, of je neemt een bezoekje aan het Spakenburg museum.  Hier wordt nog als een van de enige plekken de oude cultuur van Spakenburg gewaarborgd. Neem een kijkje in het oude leven van een Spakenburgse boer, met hun eigenzinnige klederdracht. Ontdek de geschiedenis van Bunschoten-Spakenburg!
Ook hebben ze hun eigen strand waar je in de zomermaanden kunt genieten van het heerlijk Eemmeer. Dit meer is het enige stuk water dat nog bestaat tussen de provincies Utrecht en Flevoland. Verder hebben ze een grote hoeveelheid kleine ondernemers die zich allemaal bevinden op een industrieterrein. Hier vind je alles van een  banketbakker tot een autodealer.

Een Inspirerende onderneming uit Bunschoten-Spakenburg

Het bedrijf wat er voor ons het meest uitspringt in Bunschoten-Spakenburg is, De Smid Spakenburg. In 1910 werd dit familiebedrijf opgericht door Gerrit van de Geest, als een kleine doe-het-zelfzaak. Op 5 april 1910 werd de eerste transactie voltooid. Dit ging toendertijd om het magere bedrag van  65  (gulden)cent voor een nieuwe sleutel van een slot. Het bedrijf deed toen der tijd alleen maar kleine reparaties, maar begon al gauw met uitbreiden. Inmiddels staat de vierde generatie van de Geest aan het roer. De Smid levert allerlei ijzerwaren voor de normale consument of voor de bedrijven in en om de regio.  Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is ijzerwaren. Het is een goed voorbeeld van iemand die zijn bedrijf aanpast aan de wereld om zich heen. Ook zijn ze goed te vinden in de online wereld, en dat is tegenwoordig een prioriteit.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Bunschoten-Spakenburg?

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)