PLAATS

Online marketing Wijk bij Duurstede

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een onderneming met een unieke skills, een intelligente dienstverlening of een goed werkend product, maar heb je er moeite mee om je visie te digitaliseren? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen, veel ondernemingen vinden het lastig om de weg te vinden in de online wereld want er is zoveel te leren.  Zoek een richting die je op wilt, zonder einddoel is het namelijk lastig om je bezoekers een kant op te sturen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

De (online) wereld innoveert zo snel, dat je wel mee moet innoveren om als onderneming je hoofd boven het water te houden. Het risico van niks doen is tegenwoordig al bijna groter dan de risico’s die innoveren en heruitvinden met zich meebrengen. De tijd van never change a winning team is voorbij, tegenwoordig moet je een beter team bij elkaar brengen om het oude team te verslaan. Nu is het de tijd om jouw team (onderneming) te innoveren. De vraag is alleen nog, hoe zorg je dat je klanten met jouw team in zee willen blijven gaan?

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Wij kiezen voor Wijk bij Duurstede

Wijk, of Wijk bij Duurstede is een bruisende stad naast de Lek, Nederrijn, Kromme Rijn en het Amsterdams-Rijnkanaal. Genoeg water te vinden om en naast de stad. Ook Cothen en Langbroek horen bij de gemeente Wijk bij Duurstede deze dorpen staan bekend om de mooie fruitboomgaarden die in de dorpen te vinden zijn. De eerste vernoeming van Wijk bij Duurstede was in de 13e eeuw, maar er zijn ook geruchten dat er al een vesting was tijdens het Romeinse Rijk. 

Wat is er te doen in Wijk bij Duurstede?

Wijk zit vol met toeristische trekpleisters, zo heb je de gezellige binnenstad met veel cultuur, kunst en evenementen. Ook hebben ze met Museum Dorestad een prachtig museum die laat zien dat Wijk bij Duurstede één van de grootste archeologische vindplaatsen is in Europa. Naast de binnenstad kan je natuurlijk ook in de omgeving gaan fietsen, zo kan je langs de Lek of Nederrijn een rustige fietstocht maken door het landschap van Zuid-Utrecht.

Een Inspirerende onderneming uit Wijk bij Duurstede

PEPPER! Damesmode is een damesmode zaak die gevestigd zit in het oude stadscentrum van Wijk bij Duurstede. Ze bieden mooie merken en dagelijks wisselende collecties aan.  Ook staan de dames altijd paraat om u tips en ideeën te geven. Ze bieden elke klant de aandacht die ze nodig hebben. Daarom vinden wij PEPPER! zo inspirerend, elke klant weer de juiste aandacht geven. Wij bij Social Elephant geven ook aan elke klant de juiste aandacht en vinden dat belangrijk voor een goede band met de klant!

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Wijk bij Duurstede

Wij delen niet alleen graag onze kennis over online marketing, maar ook delen wij graag leuke feitjes over Wijk bij Duurstede. Hierbij een paar leuke wist je datjes over Wijk.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)