Communicatie bureau Utrecht

Social Elephant is een marketing- en communicatiebureau in Utrecht. Wij helpen jou met het behalen van jouw doelstellingen door in kaart te brengen wat er leeft onder de doelgroep en de drijfveer van jouw organisatie. Door deze factoren in kaart te brengen en te verbinden ontstaat er een innovatieve en effectieve communicatiestrategie.

Communicatie met jouw doelgroep is van essentiële waarde om succesvol te ondernemen. Het doel is om impact te maken, waardevolle content te creëren en jouw doelgroep te bieden waar ze om vragen. Dit kan op eindeloze creatieve manieren.

Social elephant is een full-service communicatiebureau met alle expertises onder één dak. In een rap tempo gaan wij samen met u de communicatiestrategie ontwikkelen en uitvoeren. Conceptontwikkeling, website, video en nog veel meer communicatieservices kunnen direct uitgevoerd worden door onze in-house specialisten.

Onze werkwijze

Bij Social Elephant werken we met een succesformule, gebaseerd op een drie-stappenplan.

De eerste stap is het opstellen van een Online Groeiplan, gevolgd door de Online Groei-ontwikkeling en last but not least, de Online Groeibegeleiding

Ben jij op zoek naar hulp met de communicatie in jouw bedrijf? Social Elephant staat voor jou klaar!

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden