VACATURE

Communicatie Bureau Utrecht

Communicatie bureau Utrecht

Social Elephant is een marketing- en communicatiebureau in Utrecht. Wij helpen jou met het behalen van jouw doelstellingen door in kaart te brengen wat er leeft onder de doelgroep en de drijfveer van jouw organisatie. Door deze factoren in kaart te brengen en te verbinden ontstaat er een innovatieve en effectieve communicatiestrategie.

Communicatie met jouw doelgroep is van essentiële waarde om succesvol te ondernemen. Het doel is om impact te maken, waardevolle content te creëren en jouw doelgroep te bieden waar ze om vragen. Dit kan op eindeloze creatieve manieren.

Social elephant is een full-service communicatiebureau met alle expertises onder één dak. In een rap tempo gaan wij samen met u de communicatiestrategie ontwikkelen en uitvoeren. Conceptontwikkeling, website, video en nog veel meer communicatieservices kunnen direct uitgevoerd worden door onze in-house specialisten.

Onze werkwijze

Bij Social Elephant werken we met een succesformule, gebaseerd op een drie-stappenplan.

De eerste stap is het opstellen van een Online Groeiplan, gevolgd door de Online Groei-ontwikkeling en last but not least, de Online Groeibegeleiding

Ben jij op zoek naar hulp met de communicatie in jouw bedrijf? Social Elephant staat voor jou klaar!

Meer artikelen

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)