DIENST

WordPress Ontwikkelaar Utrecht

Social Elephant is dé wordpress ontwikkelaar in Utrecht. Maak indruk op je klanten en onderscheid je van je concurrenten met een nieuwe website! Je wint hiermee een moderne uitstraling, betere vindbaarheid, meer bezoekers en het vermogen flexibel aanpassingen te maken.

WordPress als tool voor het beste resultaat

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, snel en gemakkelijk.

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van je website, blog en/of webshop. Dit is ook de beste tool voor zoekmachineoptimalisatie.  
Wist je dat WordPress meer dan 50% van het Content Management System (CMS) marktaandeel bezit? Jij kunt daar ook deel van uitmaken!

Waarom ontwikkelen wij in WordPress?

Bij het maken van een nieuwe website zagen we dat onze klanten veelal om dezelfde functies vroegen: want wie wil er nu niet een handig menu-overzicht of een aantrekkelijk design? Jij kunt jouw gewenste functionaliteiten opbouwen door plugins die makkelijk aanpasbaar zijn en op maat kunnen worden gemaakt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw website altijd onafhankelijk van ons gebruikt kan worden. 

WordPress mobile

Onze techniek evolueert continu mee volgens de nieuwste ontwikkelingen. Deze succesvolle methode is zelfs toepasbaar op het mobiele recept van WordPress.  Snelheid optimalisatie zorgt er voor dat je website een professionele uitstraling heeft en draagt direct bij aan het verhogen van het aantal bezoekers.

Is WordPress veilig?

Er is niets mis met de veiligheid van WordPress, zolang je het maar goed aanpakt. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor!
Samen met Savvii hosten we onze WordPress websites veilig. Savvii is een managed WordPress hosting provider. Wij nemen de nodige maatregelen om de site regelmatig te controleren op veiligheid en deze aan te scherpen. Via onze partner Savvii gebruiken we een vergrendelde manier bij het overzetten van bestanden. Zo is je website op alle fronten goed beveiligd.

Wat ons als WordPress ontwikkelaar in Utrecht onderscheidt is dat wij strategisch meedenken over hoe jouw website de beste resultaten gaat leveren. Doordat wij alle nodige services in huis hebben, kan er met alle elementen rekening gehouden worden: van mooi design tot prikkelende content en goede vindbaarheid. Alles wat jij nodig hebt om een succes te worden onder één dak!

Wanneer we een website voor jouw bedrijf hebben gebouwd, zullen we ook een basiscursus WordPress geven.

Waarom kiezen voor Social Elephant?

Met een website van Social Elephant ben je verzekerd van:

✓ snelle levering;
✓ complete service: alles onder één dak bij een full-service online marketingbureau;
✓ vrijheid: omdat we een open source platform gebruiken (WordPress) zit je niet aan ons vast, het wordt jouw eigen product;
✓ veiligheid: wij beveiligen jouw website tegen hackers, samen met onze hostingpartij Savvii;
✓ regelmatige updates: elke klant van Social Elephant werkt volgens het Online Recept, zo kunnen wij zeer voordelig updates uitvoeren waardoor de websites altijd up-to-date zijn!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)