PLAATS

Online Marketing Rhenen

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Als ondernemer met een goede dienstverlening, een uniek product of skills wil je bezig zijn met waar je echt goed in bent. Het ontwikkelen van een digitale visie kan lastig zijn zonder kennis over de online marketing en alles wat daarbij komt kijken. Social Elephant helpt je graag met het uitdenken van je digitale visie en de route om de visie te realiseren. Samen werken we de stappen uit om op korte en lange termijn online te ontwikkelen en rendement uit je website te halen. 

Wij hebben de kennis en expertise in huis om je te helpen en staan klaar om jouw uitdaging met beide handen aan te pakken. De vraag is, ben jij klaar voor verandering?

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Het is tijd voor verandering, tijd om mee te gaan met de ontwikkelen in marketing, ofwel online marketing. Het risico van niets doen is groter dan het risico van iets doen. Als voorbeeld hiervan kennen we allemaal Free Record Shop. Het aantal online consumenten is inmiddels gegroeid naar ruim 90% van de bevolking. Het is tijd om aanwezig te zijn daar waar je doelgroep dat ook is.

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Wat is er te doen in Rhenen?

De grootste reden voor veel Nederlanders om een bezoekje te brengen aan Rhenen is het Ouwehands Dierenpark. De dierentuin stond afgelopen maanden vaker in de spotlights vanwege de panda die is geboren. Dit was de eerste panda die in een Nederlandse dierentuin is geboren. Het verblijf van de panda’s heet ‘Pandasia’ en is in Chinese stijl gebouwd. Het verblijf is inmiddels al meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste pandaverblijf ter wereld!

Een Inspirerende onderneming uit Rhenen

Naast het unieke dierenpark is Rhenen rijk aan inspirerende ondernemingen. Een goed voorbeeld is ijssalon Martino IJs. In vergelijking is de ijssalon een stuk kleiner dan Ouwehands dierenpark, maar de naamsbekendheid in de omgeving is er niet minder om. Martino IJs staat bekend als de beste ijssalon van Rhenen. Sinds 1985 wordt er met veel passie en liefde ijs gemaakt voor de inwoners en bezoekers van de stad. Geheid dat als je aan iemand in de stad vraagt waar je moet zijn voor een lekker ijsje je doorverwezen wordt naar Martino IJs. In onze is deze naamsbekendheid een voorbeeld voor elke onderneming.

 

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Rhenen?

We houden van het delen van kennis. Kennis over online marketing, maar ook leuke feitjes om te delen op werk, in de bus of aan tafel. We hebben daarom een aantal weetjes verzameld over Rhenen. 

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)