DIENST

Social media monitoring

In Nederland zijn er gemiddeld 1 miljoen Twitter-gebruikers en maar liefst 6,5 miljoen Facebook-gebruikers die dagelijks actief zijn. Het is lastig continu op de hoogte te zijn van wat er online over jouw bedrijf gezegd wordt. Met social media monitoring kun je door middel van software in de gaten houden waar er over je bedrijf gesproken wordt en ook wát er gezegd wordt. Hierdoor kun je te allen tijde inspelen op de gespreksstof en interesses van je doelgroep.

Met gemak berichten delen en inspelen op gesprekken

Vaak heb je als bedrijf meerdere social media kanalen. Met social media monitoring beheer je al je kanalen in een overzichtelijk dashboard. Hierdoor kun je met een paar klikken alle berichten doorsturen naar de kanalen waarop je met je bedrijf actief bent. Daarnaast kun je direct reageren op vragen of berichten en kun je in contact komen met (potentiële) klanten en een één-op-één relaties opbouwen.

Welke tool past bij mij?

Met de groei van social media zijn er de afgelopen jaren ook veel spelers op de social media monitoring markt bijgekomen. We helpen je graag bij de keuze van de meest passende tool voor je bedrijf. We bekijken wat je wilt bereiken en adviseren op basis daarvan welke tool het meest geschikt is. Je kunt er ook voor kiezen om het beheer en het monitoren van de social media kanalen door Social Elephant te laten doen.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail