DIENST

Applicatie ontwikkeling

Heb je een fantastisch idee, maar weet je niet of het technisch haalbaar is? Of wil je een idee voor een applicatie voor je bedrijf, maar kom je er niet uit? Social Elephant denkt graag met je mee. Naast de technische oplossingen voor jouw commerciële idee fungeert Social Elephant als strategische partner in het proces omtrent de applicatie ontwikkeling. Zo kunnen we adviseren over het businessmodel, meedenken over distributie en je (toekomstige) applicatie naar een hoger niveau tillen door het rendement oerslim te verhogen. De apps die wij ontwikkelen zijn geschikt voor alle devices.

Applicatiebeheer in WordPress

Onze apps zijn eenvoudig te beheren in WordPress. WordPress staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Of je nu ervaren bent met app of web beheer of niet, met WordPress kom je er altijd makkelijk uit. Het is niet voor niets de meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld. De apps die wij ontwikkelen kunnen ook gekoppeld worden aan een bestaande WordPress site.

Het mobiele recept

Na het ontwikkelen van ons Online Recept hebben we onze succesvolle methode uitgebreid naar het Mobiele Recept. Dit houdt in dat we de technische kennis en ervaring met het maken van apps in één succesvolle werkwijze verwerkt hebben. Hoewel de eindproducten totaal verschillend en op maat gemaakt zijn, werken onze technische producten ‘onder water’ hetzelfde. Door het gebruik van onze opgedane kennis en technische basis kunnen we een hoog rendement bieden tegen lage investeringskosten. Bovendien evolueert onze techniek continu mee volgens de nieuwste ontwikkelingen. Zo heb je voor je commerciële idee altijd het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste, mét gegarandeerd online groei en zónder dure kostenposten.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail