VACATURE

Online Marketing Expert Utrecht

Je fietsband is lek. Je kunt: zelf je band plakken, je band laten plakken door je buurman die daar goed in is of met je fiets naar een fietsenmaker gaan.
Als je zelf je band plakt, gaat het misschien een tijdje goed en als hij weer lek gaat kun je ‘m weer zelf plakken.
Als je het door je buurman laat doen, idem dito

Laten we uitgaan van een beter optie. Stel nu dat je jouw fiets naar een fietsenmaker brengt dan zal hij/zij niet alleen professioneel je band plakken, maar tevens je fiets goed onder handen nemen en kijken of er iets aan de rest van je fiets mankeert waardoor je band sneller lek gaat. Wellicht kan hij ook nog wel iets aan de versnelling verbeteren zodat hij niet alleen langer mee gaat maar ook beter fietst. Met Social Elephant als Online Marketing Expert in de regio Utrecht ga je voor het totaalplaatje, net als de fietsenmaker. We kijken niet alleen welke middelen je in moet zetten maar ook of je website wel in orde is, je design uitstraalt wat je uit wilt stralen, en meer. Social Elephant: online groei in drie stappen.

Onze werkwijze

Wij hebben onze succesformule ontwikkeld op basis van een drie-stappen plan. We beginnen bij een Online Groeiplan, gaan verder met de stap Online Groei-ontwikkeling en eindigen bij het doorlopende proces van meten is weten: Online Groeibegeleiding.

Online Groeiplan

Voor we beginnen met ontwikkeling of het inzetten van online marketing onderzoeken we altijd eerst de markt. Cijfers liegen niet en op basis van data uit zoekmachines en Social Media voorspellen wij hoe jij online groei kunt behalen.

 Meer weten 

Online Groei-ontwikkeling

There’s no time like the present. We komen de digitale plantjes voor je zaaien én water geven: het enige wat jij nog hoeft te doen is de vruchten te plukken.

 Meer weten 

Online Groeibegeleiding

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar kunnen wel een leidraad vormen voor jouw strategie. Je meet, kijkt, houdt bij en schaaft bij voor de beste methode.

 Meer weten 

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Social Elephant is de Online Marketing Expert in de regio Utrecht die een stap verder gaat dan haar concurrenten. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

Meer artikelen

 •  

  Alles wat je over YouTube video optimalisatie wilt weten!

  Wij gaan in op belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen online marketing. Zo blijf jij up-to-date en kun jij, gewapend met kennis, de concurrentie voorblijven. In dit blog gaan wij in op de …
 •  

  Social media trends in 2020

  Een terugblik op 2019 Op het gebied van social media is er in 2019 een hoop veranderd. Zo zijn 'stories' enorm gegroeid, en hebben Facebook en WhatsApp, naast Instagram en Snapchat, deze feature nu …
 •  

  Wat is het geheim achter succesvolle infographics?

  Infographics worden steeds vaker ingezet door bedrijven om op een makkelijke manier informatie te presenteren. Een infographic is eigenlijk een mix van tekst en illustraties en ze zijn bedoeld om …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)