DIENST

Zoekmachine optimalisatie Utrecht

Google Analytics is een dienst van Google waarmee we statistieken van een website kunnen verzamelen en het gedrag van de bezoeker kunnen analyseren. Social Elephant heeft een methode ontwikkeld waarbij op basis van deze data van Google de behoefte vanuit de markt in kaart kan worden gebracht en we de informatie kunnen gebruiken voor de optimalisatie van je website. Met deze optimalisatie zal je direct verschil merken in je conversieratio en daarmee je online rendement.

Een doorlopend proces voor optimaal resultaat

Google’s indexatie en algoritme waarmee ze bepalen hoe hoog websites in de zoekmachine komen ontwikkelt zich continu. Bedenk daarbij dat concurrenten ook niet stilzitten en dat er ook wellicht nieuwe concurrenten bijkomen en dan begrijp je dat zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces is. 

Social Elephant beheert voor een vast tarief maandelijks de statistieken van je website en past daar de strategie op aan om altijd het meest optimale resultaat te behalen op basis van de nieuwste ontwikkelingen.

Welke diensten zijn nog meer rendabel?

Het zou kunnen zijn dat het op basis van de gegevens die we verzameld hebben blijkt dat je het beste ook aanpassingen kunt maken aan je website, of dat het rendabel is om te adverteren. Neem gerust eens een kijkje in ons menu om te zien welke diensten wij nog meer aanbieden zodat we samen online kunnen presteren.