VACATURE

Creatief bureau Utrecht

Social Elephant is een creatief online marketing bureau in Utrecht. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website of om het maken van een mooie video die jouw bedrijf in de kijker zet, zoals een aftermovie van een evenement, wij leveren het! Bij Social Elephant kun je voor al deze zaken en nog veel meer terecht. Zo helpen wij jou graag inhoud te geven aan jouw blog, optimaliseren we jouw teksten om goed vindbaar te zijn op Google, of maken we jouw bedrijf beter zichtbaar op social media.

Design: daag ons uit, wij maken het!

Op de designafdeling van Social Elephant is niets te gek. Onder leiding van lead designer René ontwerpt ons team van jonge creatievelingen alles wat er te ontwerpen valt voor jouw marketing behoeften. Met veel bevlogenheid en creativiteit ontstaan de beste ideeën. Wat dacht je van een logo? Misschien heel voor de hand liggend maar helemaal niet zo eenvoudig. Een logo moet in een huisstijl passen, herkenbaar zijn, eenvoudig en zowel in het klein als in het groot jouw bedrijf uitstralen. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, wij kunnen jou ook voorzien van een volledig nieuwe huisstijl die precies bij jouw bedrijf past. En dat is nog lang niet alles! Zo kunnen wij ook artwork leveren om een pand in te richten of ontwerpen we een carwrap voor jouw (bedrijfs)wagen. Het kan allemaal, daag ons uit!

Video: beelden die je aan de wereld wil laten zien

Onze video-afdeling, Ceebird, maakt met veel plezier in het oog springend filmmateriaal. Bij video zijn ze vaak druk met het maken en bedenken van video’s, en daarnaast zijn ze buiten de deur te vinden. Wanneer ze ‘in het veld zijn’ schieten zij de nieuwste video’s op locatie. Een sfeerimpressie van jouw bedrijf, een interview of een informatieve film, het kan van alles zijn. Tijdens de montage worden filmpjes voorzien van animaties en muziek zodat ze helemaal passen bij wat jij met jouw bedrijf uit wilt stralen. Wil jij ook een video die je met trots met iedereen wil delen?

Tekst: schrijf verhalen die mensen willen lezen

Last, but not least hebben we ook een afdeling met enthousiaste schrijvers. Hier wordt aan allerlei verschillende teksten gewerkt. Zo zet de een social media posts voor klanten op, werkt de ander hard aan een SEO-tekst – een tekst die speciaal is gemaakt om goed vindbaar te zijn in een zoekmachine – en houdt weer een ander zich bezig met het schrijven van blogs. Naast een vlotte pen, vereist dit ook creativiteit en online marketing skills. Waar zet je bepaalde content, welke zoekwoorden moeten deze tekst bevatten? Op ons blog schrijven wij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo laten wij zien waar wij bij Social Elephant mee bezig zijn, en delen wij de nieuwste ontwikkelingen met jou. Weet jij nog dat wij zonder mobiele telefoons rondliepen? Dat het internet zoals we dat nu kennen niet eens bestond? Dat niemand wist wat een bitcoin was? Wij schrijven graag over wat er allemaal verandert of gaat veranderen in de (digitale) wereld. Dit is namelijk niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor jou!

Meer artikelen

 •  

  Versterk je merk via social media

  Bedreven worden in social media? Volg deze tips.
 •  

  Wat is blockchain?

  Bijna iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van een blockchain. Denk aan de Google Drive of OneDrive. Maar niet alleen Google Drive en OneDrive maken er gebruik van. Ook de Bitcoin gebruikt een …
 •  

  3 trends in online marketing 2019

  De online marketingwereld is constant in beweging. Het is belangrijk om mee te bewegen met de nieuwste trends om relevant te blijven in jouw vakgebied. Als je dit doet, ontwikkel je namelijk een …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail