VACATURE

Content marketing Utrecht

Heb jij moeite met content marketing uitvoeren of content bedenken? Wil jij het juiste verhaal vertalen naar geschikte content? Social Elephant helpt van A tot Z om een volledige content strategie voor en met jou te ontwikkelen.

Belang

Hoe hoog je te zien bent in de zoekmachineresultaten is heel belangrijk voor het succes van bedrijven; maar liefst 75% van de converterende bezoekers komt vanuit een zoekmachine. Deze vorm van online zichtbaarheid wordt ook wel SEO genoemd. Om je online zichtbaarheid te vergroten is het dus van belang om waardevolle content te creëren.

Resultaat

Je kunt in korte tijd veel resultaat behalen door deze content niet alleen te creëren en te optimaliseren, maar ook door ervoor te zorgen dat de content via de juiste middelen bij de doelgroep terecht komt. Social Elephant heeft alle kennis in huis om jou te helpen met al deze stappen. Daarnaast werken wij met ervaren deskundigen die de content voor je kunnen ontwikkelen. Onder content verstaan wij tekst, video, animaties en infographics.

Social Elephant ondersteunt jouw medewerkers eerst bij de content ontwikkeling en stapsgewijs zullen zij zelf steeds meer content gaan creëren. Kortom, in nauwe samenwerking met Social Elephant ontwikkel je een concept dat uniek is, aansluit bij jouw bedrijf en waarmee je maximale conversie kunt genereren.

Meer artikelen

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail