PLAATS

Online Marketing Woerden

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met een fantastisch product, slimme dienstverlening en handige skills, maar vind je het lastig om je visie te vertalen naar een digitaal product? Dit is geen enkel probleem, wij kunnen je hier goed mee helpen. Het is zeker niet makkelijk om de weg te vinden in deze online maatschappij met al dat dataverkeer. Het is niet simpel om je klanten een bepaalde route te geven als je zelf niet weet hoe je bij de eindbestemming komt.

Wij kunnen jou goed helpen om online de juiste keuzes te maken door onze kundigheid in dit vak. Hierdoor kun je al op de korte en lange termijn je organisatie online zien verschijnen en zien groeien.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

De technologie verandert ontzettend snel tegenwoordig, het is daarom belangrijk dat je als bedrijf daarin meegroeit. De kans is namelijk groot als je dit niet doet het bedrijf langzaam onder water loopt.

Om als bedrijf boven water te blijven moet je soms risico’s nemen. Wij weten ook dat deze veranderingen risico’s met zich meebrengt. Door risico’s te nemen kun jij je ook goed onderscheiden van andere bedrijven, aangezien dit niet een makkelijk stap is en die ver uit je comfortzone kan liggen. Daarom is het juist nu de tijd om aan nieuwe digitale business ontwerpen te werken en een nieuwe koers te bepalen. De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat jouw bestaande klanten met je mee gaan?

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Wij kiezen voor Woerden

Vergaderplaats nodig? Dit kan in Woerden!

Woerden ligt erg centraal en maakt het dus een geschikte plaats om samen te komen. In Woerden heb je namelijk wel 13 zakelijke locaties, van serieuze vergaderlocaties en grote ruimtes voor congressen, tot vergaderen in het poldergebied of zelfs in het kasteel van Woerden. Woerden is een goede stad om in te ondernemen. De ligging is centraal en aantrekkelijk voor vestiging en de groei van het bedrijf.

Woerden heeft een authentieke sfeer en charme. Er zijn een heleboel attracties en activiteiten. Toch is de trekpleister voor toeristen de bekende kaas, dit  komt door de markten op de pleintjes en door het Kaaspakhuis.

Wat is er te doen in Woerden?

In Woerden valt er een heleboel te beleven. Boerderij de Boerin is hier één van. Van poldersport tot klompengolf en kanoën. Er valt van alles te beleven. In het hart van Woerden zit het Stadsmuseum. Het gebouw zelf is al een bezienswaardigheid. Als je meer wilt zien van wat er vroeger gebeurde en gemaakt is in Woerden zou je zeker even binnen moeten lopen. Er zijn rondleidingen en tentoonstellingen met interessante informatie. Het is een ervaring waar je niet alleen veel van leert maar ook een beleving die je altijd bij zal blijven

Een Inspirerende onderneming uit Woerden

Heb je altijd al willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Dan zou je zeker een bezoekje moeten brengen  aan het Kaaspakhuis in Woerden. Dit is namelijk nog het enige in werking zijnde kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je kunt een rondleiding krijgen voor een complete koe- tot kaas beleving. Als laatste overblijven in de branche is uniek, daar ook nog eens op inspelen door rondleidingen te geven maakt Kaaspakhuis Woerden voor ons een inspirerende onderneming.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Woerden

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail