SERVICEGEBIED

E-mail Marketing Utrecht

Heb je nooit genoeg tijd om steeds individuele e-mails op te stellen voor al je klanten? Dan weet Social Elephant de oplossing voor jou. Het versturen van geautomatiseerde berichten via een E-mail platform is dan de perfecte uitkomst.

Als bedrijf zijnde is het belangrijk om je e-mail marketing op orde te hebben. Niet alleen de interne, maar ook de externe communicatie zal hierdoor soepeler verlopen. Bovendien leidt een e-mailmarketingstrategie tot een verbetering van je klantrelatie. Wij bieden jou hulp om je e-mail marketing te optimaliseren om efficiënter te kunnen werken. Een van de tools die Social Elephant aanbiedt is e-mail automation.

E-mail automation

Deze tool is niks meer dan het automatiseren van je E-mail marketing. Er zijn verschillende programma’s waarmee dat mogelijk is, zoals MailChimp en iContact. Deze programma’s geven de mogelijkheid tot het inladen van e-mailadressen en automatisch mails naar de gewenste groep klanten of medewerkers te sturen. Deze e-mails kunnen ook van tevoren gemaakt worden en ingepland worden voor de door jou gekozen momenten. Het doel van e-mail automation valt uiteen in meerdere voordelen: het behalen van conversie en ‘top-of-mind’ worden, en blijven. Bovendien heeft het een positief effect op het onderhouden en verbeteren van klantrelaties.