E-mail marketing Utrecht

Heb je nooit genoeg tijd om steeds individuele e-mails op te stellen voor al je klanten? Dan weet Social Elephant de oplossing voor jou. Het versturen van geautomatiseerde berichten via een E-mail platform is dan de perfecte uitkomst.

Als bedrijf zijnde is het belangrijk om je e-mail marketing op orde te hebben. Niet alleen de interne, maar ook de externe communicatie zal hierdoor soepeler verlopen. Bovendien leidt een e-mailmarketingstrategie tot een verbetering van je klantrelatie. Wij bieden jou hulp om je e-mail marketing te optimaliseren om efficiënter te kunnen werken. Een van de tools die Social Elephant aanbiedt is e-mail automation.

Stuur ons een bericht 

E-mail automation

Deze tool is niks meer dan het automatiseren van je E-mail marketing. Er zijn verschillende programma’s waarmee dat mogelijk is, zoals MailChimp en iContact. Deze programma’s geven de mogelijkheid tot het inladen van e-mailadressen en automatisch mails naar de gewenste groep klanten of medewerkers te sturen. Deze e-mails kunnen ook van tevoren gemaakt worden en ingepland worden voor de door jou gekozen momenten. Het doel van e-mail automation valt uiteen in meerdere voordelen: het behalen van conversie en ‘top-of-mind’ worden, en blijven. Bovendien heeft het een positief effect op het onderhouden en verbeteren van klantrelaties.

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.