Grafisch ontwerp Utrecht

Grafisch ontwerp is het visueel maken van een gevoel, een boodschap en een uitnodiging. Een poster van een sportkledingmerk nodigt uit tot een gevoel van motivatie en gezondheid. Ook voor elk bedrijf is er een visueel plaatje wat past bij het product of dienst en de bijbehorende gevoelswereld.

Stuur ons een bericht 

Onze werkwijze

Alles van kleurgebruik en lettertype tot vormen en de grootte van de tekst dragen bij aan grafisch ontwerp. We hebben een in-house designer in huis die alles voor je kan ontwikkelen: van logo’s tot drukwerk en van een huisstijl tot websites.
  1. Intake brainstorm

Tijdens een intake brainstorm sessie wordt ons duidelijk welke richting je op wil, wat je ongeveer voor ogen hebt en zullen wij dat naar een hoger niveau tillen.
  1. Eerste schetsronde

Na de brainstorm sessie gaat onze grafisch ontwerper met de input en inspiratie aan de slag voor de eerste schetsronde. Hierin worden ruwe ideeën op papier gezet waar een feedbackmoment voor ingedeeld wordt waarin eventueel bijgestuurd kan worden.
  1. Tweede schetsronde

Tijdens de tweede ronde kan het zomaar zijn dat we precies te pakken hebben wat je voor ogen had. Mocht dat niet het geval zijn kan er altijd nog bijgestuurd worden.

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Grafisch ontwerp is slechts een klein onderdeel van wat Social Elephant kan betekenen voor bedrijven. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. 87% van de medewerkers van Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.