SERVICEGEBIED

Grafisch ontwerp Utrecht

Logo en huisstijl

Social Elephant is een grafisch ontwerpbureau in Utrecht, die gespecialiseerd is om jouw merk succesvol te laten groeien. Wij zijn ervan bewust dat de basis van een succesvol merk een sterke en duidelijke communicatie heeft naar de klant. De Klant voelt zich verbonden aan het merk door middel van ontwerpen in de logo en huisstijl.

Bij ons grafisch ontwerpbureau in Utrecht hebben wij een creatief team klaar zitten om je logo en huisstijl te ontwikkelen. Omdat we niets doen zonder goede onderbouwing, is het voor ons van groot belang om eerst te onderzoeken welke kernwaarde je merk wil uitdragen. Op basis van een creatieve brainstorm ontwikkelen wij jouw logo en huisstijl.

Onze werkwijze

Alles van kleurgebruik en lettertype tot vormen en de grootte van de tekst dragen bij aan grafisch ontwerp. We hebben een in-house designer in huis die alles voor je kan ontwikkelen: van logo’s tot drukwerk en van een huisstijl tot websites.

 1. Intake brainstorm

Tijdens een intake brainstorm sessie wordt ons duidelijk welke richting je op wil, wat je ongeveer voor ogen hebt en zullen wij dat naar een hoger niveau tillen.

 1. Eerste schetsronde

Na de brainstorm sessie gaat onze grafisch ontwerper met de input en inspiratie aan de slag voor de eerste schetsronde. Hierin worden ruwe ideeën op papier gezet waar een feedbackmoment voor ingedeeld wordt waarin eventueel bijgestuurd kan worden.

 1. Tweede schetsronde

Tijdens de tweede ronde kan het zomaar zijn dat we precies te pakken hebben wat je voor ogen had. Mocht dat niet het geval zijn kan er altijd nog bijgestuurd worden.

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Grafisch ontwerp is slechts een klein onderdeel van wat Social Elephant kan betekenen voor bedrijven. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. 87% van de medewerkers van Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

Meer artikelen

 •  

  Het creëren van een goede mindset

  Het hebben van een goede mindset kan veel positieve gevolgen hebben. De kans op productiviteit is bijvoorbeeld groter, doordat je goed in je vel zit. In het algemeen zijn er twee soorten mindsets die …
 •  

  Het belang van een goede call-to-action

  Een call-to-action is een button die je, meestal onderaan, op je pagina plaatst om de bezoeker aan te sporen tot actie.
 •  

  Beweging fotograferen

  Beweging fotograferen Wil jij toffe foto’s maken om te experimenteren, te gebruiken als herinnering of om ze op social media te delen zodat ze gezien worden? Wij helpen je hierbij! We geven je …