PLAATS

Online Marketing Den Haag

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.

Als je nieuwe klanten, of bestaande klanten bij je terug komen moet je natuurlijk makkelijk vindbaar zijn en opvallen. Wat doet jouw bedrijf eraan om uniek en opvallend te zijn?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers en ondernemingen die ergens heel goed in zijn, maar zelf nog moeite hebben om de digitale visie te formuleren. En daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken om op de korte en lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale business modellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnnen. Dit dachten Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan.

Wij kiezen voor Den Haag

De Hofstad, Agga, 070, oh oh Den Haag, een mooie stad achter de duinen. 

Van het torentje tot het strand van Scheveningen, van politiek tot uitwaaien op het strand, Den Haag is een stad met vele kanten. Met het Internationaal Gerechtshof als eye-catcher, is ‘s-Gravenhage wereldberoemd. “We want to do you justice!” Jij verdient het namelijk ook om bekend te worden. 

Wij zijn gek op Den Haag. Lekker uitwaaien op het strand om vervolgens vol creativiteit aan de slag te kunnen. Net als Den Haag zit Social Elephant vol passie en ondernemerschap. We bieden onze klanten een bonk aan kennis en expertise en kunnen samen online doelen realiseren. Wil jij ook online groeien? Neem dan contact met ons op.

Een inspirerende onderneming in Den Haag

Iedereen kent het, of heeft in ieder geval ervan gehoord. Het paleisachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Tijdens het WK van 2010 en  2014 werd er in het Kurhaus ook het programma VI Oranje opgenomen René van der gijp en Johan Derksen in de hoofdrol. Niet alleen daarom stond het bekend, het Kurhaus staat ook bekend om concert van The Rolling Stones op 8 augustus 1964. Dit concert liep volledig uit de hand en Ian Stewart kreeg een fles in zijn gezicht.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Den Haag?

Meer artikelen

 •  

  Hoe kan jij aan het einde van het jaar efficiënt reflecteren

  Reflectie biedt inzicht. Inzicht in wat je de afgelopen tijd hebt bereikt en wat je de komende tijd kan en wilt gaan bereiken. Regelmatige reflectie is dan ook de key tot dit inzicht. Elke maand een …
 •  

  Wat is blockchain?

  Bijna iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van een blockchain. Denk aan de Google Drive of OneDrive. Maar niet alleen Google Drive en OneDrive maken er gebruik van. Ook de Bitcoin gebruikt een …
 •  

  Meten is Weten!

  Wil jij weten hoe vaak jouw website bezocht wordt? Neem eens een kijkje bij Google Analytics.