DIENST

Bedrijfsfilm Utrecht

Een bedrijfsfilm heeft een hoop voordelen. Het is een makkelijke en snelle manier om je onderneming professioneel te presenteren. Het zet je bedrijf in één klap op de kaart. Vooral als je je bedenkt dat ruim 60% van de gebruikers online de voorkeur geven aan het bekijken van een video. Ook blijkt ruim 64% van de kijkers over te gaan tot een aankoop dankzij het bekijken van de video. Het maakt de propositie van je bedrijf dus gewoon nog sterker. Social Elephant kan helpen met het maken van een goede bedrijfsfilm zodat je met jouw bedrijf een onuitwisbare eerste indruk maakt on- én offline.

Bedrijfsfilm laten maken bij Social Elephant

Bij het produceren van een bedrijfsfilm hanteren we het 3-stappen-plan van Social Elephant. Wij stoppen namelijk niet als de video klaar is. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je doelgroep de video ook daadwerkelijk ziet.

Stap 1: Videoplan
Stap 2: Videoproductie
Stap 3: Videoverspreiding

Stap 1: Videoplan

Allereerst moet er duidelijk worden wat het doel is van de bedrijfsfilm en hoe we deze gaan behalen. Dit begint altijd met een kick-off, waarbij de wederzijdse verwachtingen en doelen worden besproken. Na de kick-off gaat onze videoafdeling aan de slag met een conceptvoorstel, die jou zo snel mogelijk wordt voorgelegd. Na meerdere feedbackrondes en besprekingen wordt het conceptvoorstel definitief en dan kan de planning gemaakt worden.

Stap 2: Videoproductie

Alle datums zijn afgesproken en de planning is definitief gemaakt. Nu is het tijd voor de uitvoering! Het filmen staat centraal in deze stap. Na de opnames worden de beelden gelijk gecheckt op kwaliteit en doelgerichtheid. Hierdoor kunnen beelden gelijk opnieuw geschoten worden als deze niet voldoen. Op deze manier gaan er geen weken overheen om de juiste beelden te bemachtigen. Na alle nodige bewerking, wordt het eindproduct aan jou opgeleverd en is er ruimte voor feedback. Pas als jij tevreden bent, wordt de bedrijfsfilm aan jou opgeleverd en dan is deze klaar voor gebruik.

Stap 3: Videoverspreiding

Na het opleveren van het product zijn we nog niet klaar. Nu begint het pas eigenlijk. Jouw bedrijfsfilm moet immers op de juiste kanalen worden gedeeld om het uiterste eruit te kunnen halen. Hier denken we met jou over na en gezamenlijk beslissen we hoe de film gedeeld wordt, met oog op de vooraf opgestelde doelstellingen. Content zoals teksten, kanalen en andere benodigdheden stemmen wij op elkaar af om jouw film zo succesvol mogelijk te laten worden.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail