DIENST

Social Media Adverteren

Social media advertisement toepassen!

Social Elephant kan voor jou op social media adverteren door berichten te promoten en remarketing campagnes aan te maken. 

Adverteren op sociale media is een stuk gerichter dan offline adverteren. Zo krijg jij inzicht in bepaalde statistieken over je doelgroep en jouw bereik. Online adverteren is daarnaast ook veel flexibeler dan offline adverteren. Je kan jouw bericht bijvoorbeeld eenvoudig bewerken. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van statistieken te evalueren. Meten is weten!  

Daarnaast kan je bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep aanspreken door je binnen je advertentie te richten op een locatie, leeftijdsgroep of beroep. Vooral Facebook is hiervoor erg geschikt. Facebook geeft je de mogelijkheid om een advertentie te personaliseren voor een specifieke doelgroep. Eén boodschap kan namelijk op 6 verschillende manieren, voor 6 verschillende doelgroepen worden overgebracht. Lees meer over hoe je een specifieke doelgroep kan bereiken op de Facebook Adverteren pagina.

De resultaten van online adverteren zijn makkelijk en direct meetbaar zodat je als opdrachtgever direct inzicht hebt in het rendement van je online campagnes. Aan de hand van data kunnen wij jouw advertentiestrategie continu aanpassen en verbeteren. 

Advertenties die je hebt ingesteld voor Facebook, kun je ook heel gemakkelijk cross-platform draaien met Instagram. Dit wordt namelijk allebei vanuit hetzelfde systeem beheerd. Dit is handig als je twee kanalen wilt integreren in één. Check hier onze Instagram Adverteren pagina om alles te weten te komen over adverteren op Instagram!

Daarnaast kan je ervoor kiezen om te adverteren op LinkedIn. Op dit platform kan je heel specifiek gericht op recruiters en werkzoekenden adverteren. Let er wel op dat dit hoge kosten met zich mee brengt. Ontdek hier hoe jij de meest relevante mensen kan bereiken via adverteren op LinkedIn!

Youtube biedt ook de mogelijkheid om te adverteren.  Youtube bereikt vaak een jonge doelgroep Aan de hand van video marketing kan jij duidelijk jouw boodschap over brengen. Lees hier meer over op onze pagina over Youtube adverteren en video marketing!

Wat levert social media advertisement op?

Adverteren op social media is vergeleken met adverteren op Google relatief goedkoop. Afhankelijk van hoe specifiek je de doelgroep benadert kunnen er spectaculaire resultaten behaald worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor BBN Brandwachten een vacature geadverteerd die we getarget hebben op alle brandweermannen in Nederland. In één dag hadden zij meer dan 100 aanmeldingen. 

Het voordeel van social media adverteren is dat je het resultaat nauw kunt monitoren, en daar je advertentiestrategie op kunt aanpassen. Social Elephant adverteert voornamelijk op Facebook, Linkedin, Instagram en Youtube. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)