PLAATS

Online Marketing Zeist

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die ergens heel goed in zijn alleen die zelf nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzees kunnen maken op korte en op lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

We leen in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale business modellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnen. Dit dacht Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan.

Spreek een digitaal strateeg

Spar met een ervaren digitaal strateeg

reCAPTCHA

Wij kiezen voor Zeist

Al jarenlang wordt Zeist gezien als Slotstad. De naam Slotstad komt door het kasteel wat Slot Zeist genoemd wordt. Dit kasteel behoorde vroeger tot Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk. Tegenwoordig worden hier feesten, evenementen en televisieopnames gedaan. De gemeente ligt in een bosrijk gebied van de gemeente Zeist. Je ziet door de bomen bijna Zeist niet meer. Toch is Zeist samen met de andere dorpen uit de gemeenten een prachtig stukje Utrechtse Heuvelrug. Met stedelijke gezelligheid, maar ook de dorpse rust die er kan heersen.

Wat is er te doen in Zeist?

Als je een dagje op pad gaat in Zeist kun je niet de Pyramide  van Austerlitz missen, de piramide is gebouwd in 1804 op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Ook kun je slot Zeist natuurlijk niet missen, het in 1677 gebouwde slot heeft momenteel gemeente Zeist als eigenaar van het slot. Ook kun je de slotlaan bezoeken. De slotlaan is de winkelstraat van Zeist met een paar iconische winkels. Ook heb je ieder jaar in Den Dolder het Dolderse Poppodium waar jeugd bij elkaar kan komen om nieuwe vrienden te maken.

Een Inspirerende onderneming uit Zeist

Hotel Theater Figi in Zeist is een mooie onderneming uit Zeist. De basis werd in 1850 al gelegd toen hernhutter Ludwig Wunsche een banketbakkerij opende. In 1902 nam George Figi de banketbakkerij over. In 1909 verplaatste het bedrijf zich naar het rond en in 1917 kwam de eerste generatie Ruijs aan de leiding. Momenteel is FIFI in bezig van de derde generatie Ruijs.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Zeist?

Wij houden niet alleen van het delen van online marketing tips, maar ook van het delen van feitjes.

Bekijk onze podcasts