Online marketing Maarssen

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Maarssen is een bruisende stad. Als jij wil dat klanten bij je langskomen moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend, inspirerend en dus vindbaar te blijven? 

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Online vindbaarheid begint bij het vinden van je digitale visie. Als ondernemer met een goed product, dienstvelening of serieuze skills wil je bezig zijn met waar je echt goed in bent. We helpen je daarom graag met het ontwikkelen van je digitale visie.

Met onze expertise kunnen we jou helpen om de juiste keuzes te maken, zodat jij op de korte én de lange termijn digitaal kunt ontwikkelen. We helpen je een eindbestemming te vinden en de route om daar te komen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (online) wereld blijft steeds sneller veranderen, dat je wel mee moet veranderen om als bedrijf boven water te blijven. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich mee brengen. Nu is de tijd nieuwe digitale business modellen te ontwikkelen, nu is de tijd om een nieuw koers te bepalen. De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je mee gaan? De tijd van watertrappelen is voorbij!

Daag ons uit!

Met het versturen van dit formulier geeft je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Gelukkig wil je dit graag! Lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA

Wij kiezen voor Maarssen

Maarssen, een gezellig stadje ten noorden van Utrecht. Met mooie parken, lange wandelroutes, en spiegelende meertjes. Maarssen is bijna te idyllisch voor woorden.
Tevens een stad met een ondernemend hart. Maarssen is namelijk onderhand dé ICT gemeente van Nederland. Maar liefst één op de acht ondernemingen zitten in de ICT of content. Je weet niet wat je ziet als je de afslag naar Maarssen neemt. “Wat daar allemaal aan bedrijven staat, en het hoge niveau daarvan, daar wordt je helemaal stil van.” aldus Robert-Jan van der Vijver, secretaris van de Vobmo (Vereniging van Ondernemers Breukelen, Maarssen en omstreken).

De gestage groei van ondernemers in Maarssen is volgens hem te danken aan de beschikbaarheid van betaalbare kantoorpanden. Er zijn genoeg MKB’ers die zich in alle sectoren boeien, maar ook zijn er unieke grote bedrijven gevestigd in Maarssen. Denk hierbij aan; EDS, Lucent & Sybase.

Dat het ondernemend hart klopt, valt wel te zien, omdat er in Maarssen wel meer dan 100+ ondernemingen zijn, vanuit allerlei branches, zodat je in Maarssen jezelf nergens mee te kort kan doen.

Wat is er te doen in Maarssen?

Maarssen ligt aan de vecht en dichtbij de Loosdrechtse plassen. Dit maakt de omgeving van Maarssen een mooi gebied waar je een uniek dagje op het water beleeft. Langs de Vecht staan een aantal van de mooiste en grootste huizen in Nederland. Eenmaal uitgekeken op de Vecht kom je gemakkelijk met de boot op Loosdrecht waar je het ‘grote’ water kan verkennen. Op de plas tref je meerdere eilanden waar jong en oud een kunnen genieten van de omgeving. Ons advies als je naar Maarssen gaat: Huur een bootje en ga het water op!

Een inspirerende onderneming in Maarssen

Zoals al eerder vermeld leeft het enorm in Maarssen, als het gaat om ondernemingen. Maar we zullen vandaag het vergrootglas leggen op het bedrijf EY (voorheen Ernst & Young).
EY is een internationaal opererend bedrijf dat diensten verleend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. 

“Van mobiliteit en gezondheidszorg tot aan steden van de toekomst: de traditionele grenzen tussen sectoren verdwijnen, doordat branches vanwege technologische en maatschappelijke veranderingen samenkomen.” – EY


Het bedrijf telt wereldwijd circa 200.000 medewerkers en is gevestigd in zo’n 150 landen.
EY wordt samen met PwC, KPMG en Deloitte ook wel de Big Four van de accountancy wereld genoemd.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Maarssen?

Wij zijn dol op feitjes en het delen van kennis. We hebben daarom een aantal leuke weetjes verzameld over Maarssen.