DIENST

Training, Monitoring & Begeleiding

Wij bij Social Elephant geloven in de kracht van meebewegen. Door de enorme ontwikkelingen van de digitalisering in de huidige samenleving veranderen traditionele in resultaatgerichte businessmodellen. Veel bedrijven zien door de bomen het bos niet meer. Geldt dit ook voor jou? Om relevant te blijven moeten bedrijven ontwikkelen, maar hoe doe je dit dan? Via het online marketing trainingsprogramma van Social Elephant bieden wij specialistische kennis en expertise. Of je nu jouw online marketing laat beheren door Social Elephant of juist zelf aan de slag wilt: samen overwinnen wij de drempels in jouw digitale transformatie. Social Elephant helpt jou weer naar een heldere visie. Beweeg jij mee?

Persoonlijke begeleiding

Het online marketing trainingstraject bij Social Elephant is voor iedereen die kennis en expertise wil over verschillende facetten binnen online marketing en digitale transformatie. Social Elephant biedt trainingen aan voor individuen en groepen. Met 1-op-1  trainingen wordt gekeken naar het huidige niveau, denkwijze en denkkaders. Op deze manier kan iedereen zo optimaal mogelijk worden begeleid. Bij groepstrainingen wordt de juiste balans bepaald. Zo gaan we voor de meest effectieve en waardevolle training met kennisdeling en resultaat als doel! We hebben een groot netwerk van specialisten die staan te popelen jouw bedrijf inhoudelijk te ondersteunen. Wij hebben ervaring in het vergaren van data en daar concrete actiepunten uit te formuleren. Van onderzoek en strategie tot uitvoering en monitoring: Social Elephant is jouw partner voor online marketing en weet jouw moestuin tot bloei te laten komen.

Benieuwd of de trainingen van Social Elephant aansluit bij jouw wensen en behoeften, of vind je geen training die bij jouw hulpvraag past? Neem hieronder een kijkje bij (een van) de trainingen en neem contact met ons op via het Challenge Us formulier bovenaan deze pagina.

Onze trainingen:

✓ Klik hier voor onze Google analytics cursus
✓ Klik hier voor de training over A/B testing
✓ Klik hier voor de training over conversie optimalisatie
✓ Klik hier voor de training over zoekmachine optimalisatie
✓ Klik hier voor de training over social media beheer 
✓ Klik hier voor de training over social media monitoring
✓ Klik hier voor de basiscursus WordPress ontwikkeling

Waarom kies je voor Social Elephant?

✓ Full service online marketingbureau
✓ Specialisten voor elk expertisegebied
✓ Gecertificeerde trainers
✓ Training op maat
✓ Persoonlijke benadering

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)