Online marketing houten

De gemeente Houten is ontstaan in 1811, toen Nederland nog deel uitmaakte van het Franse Keizerrijk. Tegenwoordig is Houten een gemeente met ongeveer 50.000 inwoners. In de laatste jaren is Houten explosief gegroeid. Deze groei is te danken aan de aanleg van de spoorweg en de opeenvolging van het bouwen van nieuwe woningen aan het spoor. Houten ligt centraal gelegen en is voor veel mensen een handige plek om zich te huisvesten. Wil jij als bedrijf ook zo snel en effectief groeien als de bevolking in Houten? Wij helpen jou graag!

De levendige stad!

In 2008 en 2018 is Houten uitgeroepen tot ‘fietsstad van Nederland’ en in 2009 tot ‘leukste gemeente voor kinderen’. Dit zijn heel veel succesvolle presentaties voor deze gemeente. Deze positiviteit rond de gemeente trekt veel bezoekers, zowel op de fiets, als met het openbaar vervoer. Dit is automatisch goed voor de economie van Houten en daardoor ook voor de bedrijven.

Jouw online marketing partner in Houten

Wij, van Social Elephant, houden van steden zoals Houten, waar een mooi verleden, maar zeker ook een prachtige toekomst zichtbaar is. Ooit zijn wij begonnen in Utrecht en nu zijn wij steeds verder uit aan het groeien als een landelijke speler in online marketing, design en website ontwikkeling. Daarom zien wij veel potentie voor online marketing in Houten. Een mooie, bloeiende stad die als paddenstoelen uit de grond schieten. Bij Social Elephant hebben we passie voor creativiteit, nieuwe inzichten en samenwerken. Met onze passie, data en slimme oplossingen helpen wij jou graag om jouw doelen te realiseren. Wij werken altijd vanuit strategie om van jouw wens een plan te maken. Wil jij ook online groeien? Kijk verder op de site voor een uitgebreid overzicht van onze expertises of neem contact met ons op!