PLAATS

Online Marketing Houten

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Een slimme dienstverlening, een fantastisch product of serieuze skills. Herken jij jezelf hierin terug maar heb jij moeite met het formuleren van je digitale visie? Dat snappen wij maar al te goed. Het is niet makkelijk om je weg te vinden op het wereldwijde web met al het verkeer dat daarbij komt kijken. Er is een duidelijke bestemming nodig om een (potentiële) klant de goede richting op de sturen.

Binnen ons team hebben wij alle expertises onder 1 dak om de juiste keuzes te maken om jouw bedrijf op zowel korte en lange termijn digitaal te ontwikkelen en relevant te houden.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

In het tijdperk van het internet verandert alles zo snel dat je als bedrijf wel mee moet veranderen om alles draaiende te houden. Het risico van stil blijven staan in dit tijdperk is al bijna groter dan het risico dat je meebrengt als je meebeweegt met de nieuwste innovaties. Dit is de tijd om jouw nieuwe digitale business model uit te werken, dit is de tijd om een nieuwe koers in te slaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten ook meebewegen?

Wij kiezen voor Houten

Een dorp met meer inwoners dan veel steden. Dat is hoe de meeste inwoners Houten beschrijven. Houten is een dorp in het midden van het land. Het is dan ook onder andere om die reden dat Houten in 2009 is uitgeroepen voor leukste stad voor kinderen. Dit is een award die zij gekregen hebben ook al zijn ze geen stad. Ook draagt Houten zijn uitzonderlijke fietsstructuur hieraan bij. Vele inwoners beweren zelfs dat het in Houten vaak sneller is om de fiets te pakken dan de Auto door deze bijzondere infrastructuur. Deze fietsstructuur heeft Houten dan ook de prijs voor beste fietsstad opgeleverd in 2008 en 2018

Wat is er te doen in Houten?

Houten is een dorp waar niemand zich hoeft te vervelen. Zo kan je voor een rondje shoppen terecht op het Rond. Dit is het centrale punt van Houten, maar met de jaren is Castellum dat ook steeds meer geworden voor vele uit de buurt.

Als het lekker weer is dan kan je vele inwoners ook vinden op de Rietplas, dit is ook bekend is vanwege zijn kleurrijke huizen. De Rietplas is een strand bestaande uit een eilandje en een vast gedeelte waar iedereen verkoeling kan vinden op de hete zomerdagen.

Ook worden in Houten veel activiteiten georganiseerd. Zo is er elk halfjaar een kermis waar jong en oud samen komen voor een gezellige avond. Daarnaast kan je in de winter ook op het rond terecht om lekker te schaatsen en van het ijs te genieten.Een Inspirerende onderneming uit Houten

Houten heeft vele ondernemingen die elk hun eigen verhaal hebben. Zo zijn er op Castellum en het rond veel verschillende kraampjes te vinden. Hier kan je natuurlijk denken aan de visboer en de loempia kraampjes, natuurlijk is de döner kraam hier ook niet te vergeten. Deze kraampjes staan al jaren in Houten actief en elke week kan je daar de lokale helden vinden met een glimlach op hun gezicht 

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Houten?

Kennis delen is onze passie, we delen daarom graag wat interessante feitjes over Houten met je:

Meer artikelen