DIENST

Development

Een website, webshop of applicatie ontwikkelen lijkt voor veel mensen een ver-van-hun-bed-show. Social Elephant helpt je hier graag bij! Wij nemen je mee in de technische ontwikkelingen – ook wel development genoemd – achter een website of webshop. Vervolgens ontwikkelen wij dit geheel naar jouw wens. Waar wil je de menu’s plaatsen? Op welke pagina’s wil je bezoekers aanzetten tot het uitvoeren van een handeling? Wil je een applicatie voor mobiele telefoons, of moet deze ook op andere apparaten te gebruiken zijn? Wij zetten jouw unieke ideeën om in werkende, technische oplossingen. Zo vullen we je aan, daar waar jij denkt dat de techniek te ingewikkeld wordt! 

Website laten ontwikkelen als particulier of bedrijf

Een WordPress website of webshop laten ontwikkelen kan zowel voor bedrijven, als voor particulieren interessant zijn. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijk reisblog, waarop je vrienden en familie informeert over je avonturen. In je eigen webshop breid je de klantenkring van je bedrijf uit, omdat je ook klanten uit andere delen van Nederland bereikt. Doordat wij WordPress gebruiken is de website eenvoudig aan te passen, als je na verloop van tijd wat anders wilt. 

Hosting, onderhoud en marketing

Om een website te kunnen ontwikkelen, heb je een webhosting pakket nodig. Wij leveren op maat samengestelde WordPress hosting, wat volledig aansluit op hetgeen dat je WordPress website nodig heeft. Op het moment dat de website eenmaal draait, zorgen wij voor het benodigde onderhoud. Zo blijft de website goed werken en voorkomen we onder meer, dat deze gehackt wordt! Daarbij bieden we hulp bij marketingactiviteiten voor je website. Denk aan het opzetten van een SEO strategie! Zo trek je al snel de eerste bezoekers naar je website. 

Laat een applicatie ontwikkelen

Zo interessant als het laten ontwikkelen van een WordPress website of webshop is, zo interessant kan ook de ontwikkeling van een applicatie zijn. Wij denken mee over het business model achter een idee, kijken naar de beste manier om de applicatie te distribueren en zorgen voor de technische uitwerking hiervan. Welk idee wens jij straks als een applicatie op de markt te brengen? En heb je al nagedacht over het design? Vaak blijkt er veel meer mogelijk te zijn, dan op voorhand gedacht wordt! 

Applicatie ontwikkeling wordt steeds belangrijker met het toenemende gebruik van mobiele apparaten. Wist je dat veel websites ook als een kleine applicatie gezien kunnen worden? Zo zijn er websites die pushberichten sturen, op het moment dat er een nieuw bericht geplaatst is. 

Marketing en e-mail automation

Nadat je idee uitgewerkt is in een technische oplossing, wil je hier geld aan verdienen door bezoekers of gebruikers aan te trekken. Daarbij wil je dat bestaande klanten nog eens terugkeren. Zij hebben immers al aangegeven vertrouwen in je bedrijf te hebben met hun eerste bestelling of aanvraag. Marketing automation en e-mail automation kunnen je bij dit proces helpen! Niet langer hoef je specifieke klantgroepen handmatig te mailen bij interessante acties of nieuwe producten. Dit gebeurt geheel automatisch met de inzet van verschillende tools. 

Tijd voor actie!

Social Elephant staat ook voor jou klaar om je ideeën verder uit te werken in een technische oplossing. Wij nemen je bij de hand en laten zien dat de techniek achter jouw idee helemaal niet zo’n ver-van-je-bed-show hoeft te zijn, als je vooraf wellicht denkt.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)