Online Marketing Eindhoven

De lichtstad, Lampegat, 040, Eindhoven. De Nederlandse hoofdstad van techniek. Nou, de Hightech Campus wordt soms zelfs de Silicon Valley van Europa genoemd. Die techniekgeschiedenis begon al met de industriƫle revolutie. Er kwamen grote fabrieken in de stad en dat trok veel mensen aan. Vanaf 1891 vestigden giganten zoals Philips en DAF zich in Eindhoven. Dat werd de basis voor Eindhoven als kenniscentrum. Wij hechten waarde aan expertise en volgen technologische ontwikkelingen op de voet. Daarom vinden wij het tof om samen te werken met bedrijven uit Eindhoven. Ben jij benieuwd wat wij voor jou online marketing kunnen betekenen?

Technologie en Design: our favorites!

Wij worden razend enthousiast wanneer we in Eindhoven rondlopen. Technologische ontwikkelingen gaan er razendsnel. Van al het geld dat aan ontwikkeling en onderzoek wordt besteed in Nederland, gaat wel een derde naar Eindhoven! Ook houden we van de Design Academy Eindhoven en de wereldberoemde Dutch Design Week. Wij zijn ook elke dag bezig met het ontwikkelen van toffe designs voor onze klanten. Esthetiek en een goed werkende website zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom werken onze technici (developers) en ontwerpers (designers) altijd nauw met elkaar samen.

Jouw online marketing partner in Eindhoven

Carnavallen, Stratumseind en het regionaal gebrouwen bier, wij houden ervan! Plezier maken is een van onze kernwaarden! Samen keihard werken voor het beste resultaat en samen plezier maken en ontspannen. Social Elephant is ooit begonnen in Utrecht, en nu uitgegroeid tot een landelijke speler in online marketing, design en website ontwikkeling. Bij Social Elephant hebben we passie voor creativiteit en nieuwe inzichten. Middels data analyses en het gebruik van slimme tools helpen wij iedere dag met veel plezier bedrijven groeien. Wil jij net zo slim te werk gaan als die hoogvliegers op de Hightech Campus? Kom dan eens met ons praten? Je kunt een afspraak inplannen via het onderstaande formulier!