PLAATS

Online Marketing Eindhoven

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Heb jij een organisatie met een uitstekend product, verstandige dienstverlening of  waardevolle skills, maar heb jij problemen met het formuleren van je digitale visie? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het is niet moeiteloos om je in te wijden in het online landschap met al dat verkeer. Zonder eindpunt is het moeilijk om je consumenten een bepaalde richting op te sturen.

Met onze deskundigheid kunnen wij jou helpen om de juiste keuzes te maken in het online verkeer. Zodat jij op korte en lange termijn je organisatie online door kunt ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

De technologie ontwikkelt zich zo snel, dat je als organisatie je wel aan moet passen om boven water te blijven. Stilstand is achteruitgang in de huidige economie. Stilstaan is zo gevaarlijk dat de gevaren van niks doen bijna groter zijn dan de gevaren die vernieuwing en heruitvinden met zich mee brengen. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van nieuwe digitale business modellen is gekomen. De vraag is alleen: Hoe gaan bestaande klanten met mij mee?

Wij kiezen voor Eindhoven

Eindhoven, Lampegat, de lichtstad, 040 en de Nederlandse hoofdstad van techniek. 

Wij worden enthousiast wanneer we in Eindhoven rondlopen. Technologische ontwikkelingen gaan er razendsnel. Van al het geld dat aan ontwikkeling en onderzoek wordt besteed in Nederland, gaat wel een derde naar Eindhoven!  Philips is natuurlijk een innovatief bedrijf dat zich in Eindhoven bevindt. Tijdens carnaval in Lampegat is het de gezelligste stad van Nederland. Carnavallen, Stratumseind en het regionaal gebrouwen bier, wij houden ervan!

Wat is er te doen in Stad?

Maar Eindhoven draait niet alleen maar om de Techniek en het carnaval, de stad heeft genoeg andere bezienswaardigheden. Zo heb je er meerdere prachtige Bubbles, en natuurlijk de prachtige Sint Catharijnekerk. Ook zijn er meerdere musea die echt in het teken van Eindhoven staan. Zo zijn er het Philips museum en het van Abbemuseum wat al sinds 1936 Eindhoven thuis noemt. Ook is er in Eindhoven een preHistorisch Dorp, dit museum ligt net buiten Eindhoven en is een openluchtmuseum met de middeleeuwen en ijzertijd van Brabant als thema.  Ook heb je als je door de stad rondloopt kunstwerken als de Flying Pins. Dit is een kunstwerk van de kunstenaars OIdenburg en van Bruggen.

Een inspirerende ondernemer/onderneming in Eindhoven.

De grootste onderneming die ooit uit Eindhoven is gekomen is natuurlijk Philips. Een bedrijf met veel innovatie en toekomstbeeld. Philips is zowel bezig met technologie voor het doorsnee gezin, als met technologie voor ziekenhuizen, zoals MRI’s en echo’s. Als wij naar Philips kijken staat het echt centraal voor een Eindhovense onderneming en dat is wat wij bij Social Elephant zoeken.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Eindhoven?

Meer artikelen