PLAATS

Online Marketing Leusden

Naarmate het internet groeit, groeit de vraag naar online vindbaarheid. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn, om jezelf te differentiëren en online gevonden te worden. 

Het kan een gecompliceerde zoektocht zijn, om jezelf kenbaar te maken in het online spectrum.

Gelukkig hebben wij de juiste expertise in huis, om jouw visie werkelijkheid te maken.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en jouw online groei te realiseren?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die ergens heel goed in zijn alleen die zelf nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken op korte en op lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale bussinessmodellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnen. Dit dacht Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan.

Wij kiezen voor Leusden

Leusden bestaat al sinds het jaar 777. Dat is ongeveer een halve eeuw ouder dan onze hoofdstad Amsterdam. Leusden kent dus een rijke geschiedenis en dat valt terug te zien in de ondernemers die zich daar huisvesten. 

Wij zijn gek op Leusden. Groen, gezond en innovatief. Net als Leusden, zit Social Elephant vol passie en ondernemerschap. We bieden onze klanten een bonk aan kennis en expertise en kunnen samen online doelen realiseren. Wil jij ook online groeien? Neem dan contact met ons op.

Een inspirerende onderneming in Leusden

Het is 1996. Het softwarebedrijf AFAS wordt opgericht na een managementbuy-out door het techbedrijf Getronics. Dit bedrijf, wat vooral actief is als accountancy bedrijf, groeit al snel uit tot een mega bedrijf. In 2002 breidde het bedrijf zich uit, als één organisatie voor de ERP-software. In 2009 richtte AFAS, AFAS Zorg & Welzijn op. Hiermee kunnen de administratielasten voor bedrijven in de zorg worden verlicht. Dit was niet het enige wat AFAS voor ogen had. AFAS heeft de wereld aan haar voeten, en sponsort; voetbalclub AZ, Belgische voetbalclub KV Mechelen, het Circustheather in Den Haag en heeft in samenwerking met het bedrijf Live, AFAS live opgericht. AFAS live is ook al niet meer weg te denken aangezien zij één van de grootste nu zijn in de evenementenindustrie. AFAS is voor ons hét voorbeeld, voor wat ons een inspirerende onderneming is.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Leusden?

Meer artikelen

 •  

  Je website personaliseren? Volg deze tips

  Er zijn verschillende manieren om personalisatie toe te passen op je website. Volg deze drietal tips.
 •  

  Wat gebeurt er bij een intakegesprek met een klant?

  Onderzoek en uitvoerige analyses staan bij Social Elephant aan de basis van een online groei strategie en ook de uitvoering van die strategie. Aan de hand van onderzoek kan je namelijk gericht werken …
 •  

  Voice search ontwikkelt

  Terwijl je dit artikel leest op de bank kun je tegelijkertijd aan je telefoon vragen hoe je het snelst aan een verse pizza komt. Dit is natuurlijk superhandig en snel! Per maand worden er ongeveer 50 …