PLAATS

Online Marketing Leusden

Naarmate het internet groeit, groeit de vraag naar online vindbaarheid. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn, om jezelf te differentiëren en online gevonden te worden. 

Het kan een gecompliceerde zoektocht zijn, om jezelf kenbaar te maken in het online spectrum.

Gelukkig hebben wij de juiste expertise in huis, om jouw visie werkelijkheid te maken.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en jouw online groei te realiseren?

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die ergens heel goed in zijn alleen die zelf nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken op korte en op lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale bussinessmodellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnen. Dit dacht Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan.

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Wij kiezen voor Leusden

Leusden bestaat al sinds het jaar 777. Dat is ongeveer een halve eeuw ouder dan onze hoofdstad Amsterdam. Leusden kent dus een rijke geschiedenis en dat valt terug te zien in de ondernemers die zich daar huisvesten. 

Wij zijn gek op Leusden. Groen, gezond en innovatief. Net als Leusden, zit Social Elephant vol passie en ondernemerschap. We bieden onze klanten een bonk aan kennis en expertise en kunnen samen online doelen realiseren. Wil jij ook online groeien? Neem dan contact met ons op.

Een inspirerende onderneming in Leusden

Het is 1996. Het softwarebedrijf AFAS wordt opgericht na een managementbuy-out door het techbedrijf Getronics. Dit bedrijf, wat vooral actief is als accountancy bedrijf, groeit al snel uit tot een mega bedrijf. In 2002 breidde het bedrijf zich uit, als één organisatie voor de ERP-software. In 2009 richtte AFAS, AFAS Zorg & Welzijn op. Hiermee kunnen de administratielasten voor bedrijven in de zorg worden verlicht. Dit was niet het enige wat AFAS voor ogen had. AFAS heeft de wereld aan haar voeten, en sponsort; voetbalclub AZ, Belgische voetbalclub KV Mechelen, het Circustheather in Den Haag en heeft in samenwerking met het bedrijf Live, AFAS live opgericht. AFAS live is ook al niet meer weg te denken aangezien zij één van de grootste nu zijn in de evenementenindustrie. AFAS is voor ons hét voorbeeld, voor wat ons een inspirerende onderneming is.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Leusden?

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)