PLAATS

Reclamebureau Utrecht

Aan de rand van de vierde stad van Nederland vind je Social Elephant een reclamebureau in Utrecht.
In ons jonge team van enthousiaste specialisten bruist het van de ideeën.
Er worden nieuwe technieken worden gebruikt om jou in deze snel veranderende tijd te voorzien van jouw marketing behoeften.
Of het nu gaat over social media beheer, video of een complete website en online aanpak: wij hebben alle kennis in huis.

Video & Design

Bij Social Elephant hebben wij een aparte tak toegewijd aan professionele video. Hierbij staat de passie voor film en video centraal. Bedrijfsvideo’s, uitlegvideo’s of een sfeerimpressie van jouw bedrijf, alles is mogelijk. Video’s kunnen voorzien worden van animaties voor een extra gelikt resultaat. Samen met jou zorgen wij dat jij de video krijgt die je verdient. Naast de video-tak hebben wij een team zitten wat zich volledig richt op ontwerp. Denk daarbij aan een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, banners, een complete nieuwe website en zelfs artwork.

Social media beheer en content ontwikkeling

Wij kunnen samen met jou een aanpak maken en inhoud geven aan de berichten die namens jouw bedrijf op Social Media zoals Facebook en Instagram worden geplaatst. Wij maken een zogeheten content kalender en helpen om vorm te geven aan de inhoud. Ook als jij een tekst als deze op je website nodig hebt die goed vindbaar is in zoekmachines staan wij voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat de tekst goed vindbaar is en niet te vergeten, lekker leest. Wel zo fijn. Wij onderzoeken welke onderwerpen voor jouw bedrijf het meest relevant zijn om over te schrijven en waar je op gevonden wilt worden. Bijvoorbeeld: “reclamebureau Utrecht“. Daarnaast kunnen wij jou ook voorzien van een periodieke blog.

Website & Strategie

Moet jij met jouw bedrijf het online domein nog betreden of wil je een make-over van je bestaande website dan kunnen wij in dat proces helpen. Hoe jij jouw klant gaat bereiken en aanspreekt bedenken we samen in een brainstormsessie en werken dit uit tot een compleet product. Huisstijl, reclame-banners en eventueel een combinatie van alle hierboven besproken onderdelen zoals video, design en social media strategie. Kortom, ook voor de complete ervaring kun je terecht bij Social Elephant, het reclamebureau van Utrecht.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail