PLAATS

Online Marketing Amsterdam

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Groei is overal te zien in de stad. Heb jij het idee dat je wat laat liggen op het gebied van online marketing? Of ben jij klaar voor de volgende stap en zou jij online groei willen realiseren? 

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers en ondernemingers die ergens heel goed in zijn alleen die zelf nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken op korte en op lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale businessmodellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnen. Dit dachten Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan.

Wij kiezen voor Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en tevens ook de grootste stad van ons land. De stad bruist van leven met jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen van over heel de wereld. De stad Amsterdam is een wereldwijd symbool dat gekoppeld is aan Nederland en onze cultuur. De stad leeft van toerisme, duizenden ondernemingen en miljoenen consumenten, handel is overal. Er zijn veel horecagelegenheden die allemaal proberen zichzelf te differentiëren en een plekje proberen te veroveren. Een bezoeker van de stad kan alleen niet alles zien tijdens een dagje Amsterdam. Lokaal, online vindbaar zijn is daarom belangrijk in een grote stad

Wat is er te doen in Amsterdam?

Met het Amsterdam dance event wordt er al gauw gedacht aan losgaande jongeren en feestende menigtes. Hoewel ADE zijn feestjes zeker kent, is de andere helft puur zakelijk. Organisatoren en promotors van over heel de wereld komen op bezoek in Amsterdam. Samen wordt gekeken naar mogelijkheden om organisaties te koppelen en unieke feesten te organiseren. Ook dit is een vorm van onderscheiden in een markt waar vernieuwing belangrijk is. Net als in de online wereld. ADE is dus niet alleen maar feesten en losgaan, het heeft echt een zakelijk gezicht, waar duizenden ondernemers op af komen.

Een Inspirerende onderneming uit Amsterdam

Amsterdam kent veel inspirerende ondernemingen. Van de oeroude ondernemingen zoals bijvoorbeeld; ”bonenakker”, één van de oudste juweliers van Amsterdam, die al sinds 1792 haar deuren opende. Naar de grotere ondernemingen zoals Grand Hotel Krasnapolsky, waarvan de locatie midden op de dam is. Dichter in het centrum kan het niet! 

Zin in een dansje? Je verwacht het denk ik al wel, maar Amsterdam heeft een nachtleven waar je U tegen zegt. Van de Q-factory in noord, tot aan de bekende Melkweg, in het centrum, is er altijd wat te beleven en is er voor iedereen wat wils.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Amsterdam?

Meer artikelen