KENNISBANK

Wat is een Marketingbureau?

De werkzaamheden van een marketingbureau zijn precies zoals het woord vertelt: een bureau dat marketing verricht. De taak van een marketingbureau is om jouw bedrijf of product zichtbaar te maken voor jouw doelgroep. Wanneer je nog niet weet wie je doelgroep is, achterhalen marketingbureaus dit. Elk marketingbureau heeft zijn specialiteiten. Online marketingbureaus houden zich bijvoorbeeld voornamelijk bezig met het vindbaar maken van websites.

Een aantal werkzaamheden die hieronder vallen zijn:

Wat een marketing bureau jou kost

Een marketingbureau, dat klinkt leuk. Je denkt misschien dat hier een vast prijskaartje aanhangt. Echter is dit niet het geval. De prijs wordt bepaald door het doel dat behaald moet gaan worden. Dit kan €2000,- zijn maar kan ook zeker oplopen tot €150.000,-. Wanneer je op zoek bent naar een online marketingbureau is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat marketing een proces is dat continu moet worden onderhouden.

Wat een marketing bureau jou oplevert

Het samenwerken met een marketingbureau brengt enorme voordelen voor jouw bedrijf met zich mee:

Een marketingbureau is dus fijner om mee te werken dan een interne marketeer. Je marketing blijft op rolletjes lopen, terwijl je ook nog eens efficiënter betaalt door per opdracht te betalen. Wat wil je nog meer?

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)