DIENST

Basiscursus WordPress

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). En dat is niet gek, want WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er bestaat. Omdat we bij Social Elephant snappen dat online marketing al ingewikkeld genoeg is, vinden we het belangrijk om gebruik te maken van tools die voor onze klanten te begrijpen en te gebruiken zijn. Ook wij maken daarom uitsluitend gebruik van WordPress om websites op te bouwen. Wanneer we een website voor jouw bedrijf hebben gebouwd, zullen we daarom ook een basiscursus WordPress geven.

Word binnen een paar uur gedreven met je website

Heb je een WordPress website en wil je behendig worden in de omgang met deze CMS? Of laat je bij ons een website bouwen en wil je deze graag zelf kunnen bijhouden? Wij bieden een basiscursus wordpress aan. Binnen een aantal uur leren we jou hoe jij je website up-to-date kunt houden, zodat je deze altijd kunt blijven optimaliseren.

De kosten voor het laten bouwen van een website kan soms behoorlijk oplopen. Wanneer je website is gebouwd op een ingewikkelde CMS komt hier ook nog een kostenpost bovenop voor het onderhoud van de website. Wanneer je echter een WordPress website hebt kun je, na het volgen van onze cursus, gemakkelijk zelf aan de slag met het onderhoud van je website.

Geef je op voor de WordPress Cursus!

Wil jij een eigen website maken? Of lijkt het jou handig om te weten hoe WordPress werkt? Geef je dan op voor een cursus wordpress bij Social Elephant!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail