DIENST

Drukwerk

Een van de vele diensten van Social Elephant is design. Onder design vallen alle dingen die met het ontwikkelen van visuele zaken te maken hebben. Dit zijn niet alleen de digitale visuele uitingen maar ook drukwerk, bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers of briefpapier.

Belangrijk hierbij is dat de stijl van de visuele communicatie in lijn is met de rest van de visuele communicatie van je bedrijf. Dit noemen we een huisstijl. Een huisstijl is een herkenbare visuele stijl die in alle communicatie terug zal komen om je bedrijf of merk een gevoel te geven en herkenbaarheid te creëren.

Werkwijze ontwikkeling drukwerk

  • Creatieve brainstorm
  • Schets van het ontwerp
  • Tweede schets van het ontwerp
  • Definitief opmaken & laten drukken

Creatieve brainstorm

Aan het begin van elke designopdracht houden we samen met de klant een creatieve brainstorm. De brainstorm is bedoeld om ideeën te bespreken en een richting aan te geven. Tevens brengen we in kaart wat de kernwaardes en positionering van je bedrijf zijn. Met dit alles in ons achterhoofd creëren we een huisstijl.

Schets van ontwerp

Onze in-house designer maakt op basis van de creatieve brainstorm een schets van de te drukken communicatiemiddelen. Dit kunnen bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers of briefpapier zijn. Na het opmaken van de schets vindt er een feedbackronde plaats. Hierin krijgt onze klant de kans om te kijken of de schets naar wens is en waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden. Alle op- of aanmerkingen worden vervolgens verwerkt in een tweede schets.

Tweede schets

Nadat de feedback van de eerste schetsronde binnen is gaat onze designer aan de slag met eventuele aanpassingen. Als dit voltooid is wordt er een nieuwe schets opgeleverd. Meestal is er maar één schets nodig om tot het juiste ontwerp te komen. Het kan ook zijn dat er alsnog bijgestuurd moet worden. We lassen in dit geval een extra feedback- en schetsronde in.

Definitief opmaken en laten drukken

Wanneer het ontwerp aan jouw eisen voldoet zullen we het ontwerp definitief gaan opmaken. Je ontvangt van ons een drukklare PDF die je kunt gebruiken bij je bestelling. Indien gewenst kunnen wij ook het drukwerk bestellen en de communicatie met de drukker verzorgen.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)