360 graden video

Lees hoe organisaties in 3 stappen online kunnen groeien

Een 360 graden video is een video waarmee de omgeving ook écht 360 graden in beeld wordt gebracht. Bij het bekijken van de video kun je dus letterlijk 360 graden ronddraaien en zien wat er allemaal gebeurt. Het is een totaal andere ervaring dan de traditionele video’s die je maar van één kant kunt bekijken. De komst van de 360 graden video’s betekent voor bedrijven een nieuw middel om hun doelgroep op opvallende manier te bereiken. Steeds meer bedrijven zien dan ook de toegevoegde waarde ervan waardoor de populariteit van dit soort video’s snel toeneemt.

Voordelen van een 360 graden video

  • Je benadert je doelgroep op een opvallende en in het oog springende wijze
  • Met een 360 graden video onderscheidt je je van de rest
  • Een 360 graden video zorgt voor meer engagement
  • Klanten voelen zich meer betrokken

Welke diensten zijn nog meer rendabel?

Het zou kunnen zijn dat het op basis van de gegevens die we verzameld hebben blijkt dat je het beste ook aanpassingen kunt maken aan je website, of dat het rendabel is om te adverteren. Neem gerust eens een kijkje in ons menu om te zien welke diensten wij nog meer aanbieden zodat we samen online kunnen presteren.

Daag ons uit!

Met het versturen van dit formulier geeft je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Gelukkig wil je dit graag! Lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA