DIENST

Webdesign

Het Webdesign is een essentieel onderdeel van een website en webshop strategie. Een ontwerp van een website is representatief en uitnodigend. Het moet een goede eerste indruk maken, die bezoekers zal inspireren je website en bedrijf verder te ontdekken. Dit kun je beïnvloeden door persuasive design in het website ontwerp te integreren. Wij geloven dat een aantrekkelijke en technisch goede website onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Is het webdesign uitnodigend en informatief genoeg om de klant tot actie over te laten gaan? 

Onze werkwijze

  • Creatieve brainstorm
  • Functioneel ontwerp
  • Ontwikkelen van een schets
  • Definitief ontwerp

Creatieve brainstorm

Wij houden vóór het ontwerpen van de website altijd een creatieve brainstorm met de klant. Tijdens deze brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes zijn van het bedrijf. Daarnaast brengen wij de wensen van onze klanten met betrekking tot het webdesign in kaart. Wij vertalen deze randvoorwaarden vervolgens naar een creatief concept.

Functioneel ontwerp

Het is gebruikelijk om voor de website een functioneel ontwerp te maken. Een functioneel ontwerp omschrijft alle navigatiebuttons die in de website aanwezig moeten zijn.  Je kunt dit zien als het skelet waar het design overheen gelegd wordt. Uit ervaring blijkt dat het vooraf in kaart brengen van de wensen en beperkingen veel tijd bespaart in de vervolgstappen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Ontwikkelen van een schets

Op basis van de creatieve brainstorm zal er een schets worden gemaakt voor het webdesign. In eerste instantie ontwerpen wij een homepagina, een vervolgpagina en een nieuwsoverzicht. Op basis van deze drie pagina’s vindt er een feedbackronde plaats waarbij je als klant kunt aangeven of we ons op het juiste pad bevinden. Op basis van de feedback zullen we de schetsen aanpassen of verfijnen.

Definitief ontwerp

Als de schetsen aan de wensen voldoen, volgt een akkoord. Vervolgens zullen wij de schetsen definitief maken en in PDF aanleveren. Het webdesign kan vervolgens toegepast worden in ons Online Recept, of doorgegeven worden aan een andere ontwikkelaar.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)