DIENST

Event video

Stel je voor: je bedrijf organiseert binnenkort een evenement en deze onvergetelijke dag wil je graag laten vastleggen op film. Social Elephant helpt je met het maken van een eventvideo of aftermovie, zodat je je bezoekers en klanten de sfeer kunt laten (her)beleven.

De voordelen van een evenementenvideo

Een aftermovie of event video geeft de beste indruk van een bijeenkomst. Daarnaast verlengt het de zichtbaarheid van je evenementen én wordt het door bezoekers makkelijker gedeeld op social media. Kortom; een goede aftermovie zorgt voor meer bekendheid én meer bezoekers!

Bijna standaard meegenomen in een videoregistratie van een evenement is de aftermovie. Ook bekend als sfeerfilm of compilatievideo. Deze korte video van ongeveer 2 tot 4 minuten geeft de sfeer en highlights van het evenement weer. De aftermovie is leuk voor bezoekers die aanwezig waren. Het kan goed worden ingezet ter promotie van je evenement of bedrijf. Omdat deze video’s vaak een groot online bereik hebben steken wij hier veel tijd en creativiteit in. Zo creëren we voor jou een visitekaartje voor je evenement én organisatie.

Waarom een evenementvideo of aftermovie bij Social Elephant?

Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden van de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)