DIENST

WordPress Hosting

Stabiele en veilige WordPress hosting is cruciaal voor bedrijfswebsites. Je moet er niet aan denken dat je website een lange tijd uit de lucht is. Social Elephant biedt je een totaaloplossing! Wij zorgen voor de ontwikkeling van je WordPress website of -webwinkel en plaatsen deze op betrouwbare WordPress hosting. Naast WordPress hosting bieden we je WordPress onderhoud aan. Hieronder verstaan we het updaten van plugins, het bijhouden van je template, enzovoorts. Een combinatie van een veilige server en regelmatig onderhoud aan je WordPress website minimaliseert de kans op schade door hackaanvallen. 

Om WordPress hosting aan te kunnen bieden werken we samen met Savvii. Deze partij is ervaren in het leveren van betrouwbare en uiterst veilige webhosting. 

Je website veilig gehost op onze serverruimte

Om je WordPress website of webwinkel zo goed mogelijk te beschermen tegen aanvallen, voorzien we onze serverruimte van alle benodigde beveiliging. De kans op diefstal van gegevens is hierdoor minimaal, evenals de kans op het offline gaan van je website. Niet alleen zorgen we voor een optimale beveiliging. Ook laten we websites op onze serverruimte automatisch monitoren op verdachte situaties. Denk bijvoorbeeld aan een plotseling toename in het verkeer naar je website. Het zou een eerste teken van een DDOS-aanval kunnen zijn. De zogenaamde firewalls zorgen er vervolgens voor dat het gevaar wordt geneutraliseerd. Door hier snel op te reageren, kan erger voorkomen worden!

Beveiliging van je website is steeds belangrijker

De afgelopen jaren is een goede beveiliging van je website steeds belangrijker geworden. Niet alleen nam het aantal aanvallen op WordPress websites toe. Ook wordt verwacht dat je op een veilige en verantwoorde manier omgaat met de persoonsgegevens van klanten en bezoekers. In het bijzonder na de invoering van de AVG wetgeving. Bij het verlies van data moet je aan kunnen tonen dat je er alles aan hebt gedaan om dit te voorkomen. Door te zorgen voor veilige WordPress hosting, helpen we je hierbij! 

Betrouwbare en snelle WordPress hosting

Niet alleen voor het voorkomen van aanvallen is veilige en betrouwbare WordPress hosting noodzakelijk. Wist je dat deze hosting ook van invloed kan zijn op de posities van je website in de zoekresultaten? Zelfs wanneer je SEO-strategie en content strategie optimaal zijn, kunnen de posities in de zoekresultaten alsnog tegenvallen. Dit geldt bijvoorbeeld voor websites die een hoge laadtijd hebben, als gevolg van een trage server. Ook wanneer je website regelmatig een lange tijd onbereikbaar is, kan dit voor een negatieve beïnvloeding van je posities zorgen. Reden genoeg om dit te voorkomen, door voor betrouwbare WordPress hosting te kiezen. WordPress onderhoud? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

WordPress hosting die past bij je website

Wij bieden je WordPress hostingpakketten aan, die passen bij de omvang van je website. Voor een persoonlijke blog heb je vaak voldoende aan een relatief klein webhostingpakket. Je zal immers relatief weinig foto’s gebruiken en de website voornamelijk vullen met leuke teksten. Daar waar een webshop met een groot aantal productfoto’s behoefte heeft aan meer ruimte op de server. Samen bekijken we hoe we jouw website het beste kunnen hosten, om deze optimaal te laten presteren!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail