Mijn huidige website verbeteren

Supermarkten hebben er een handje van een keer in de zoveel tijd de indeling van de winkel te veranderen. Hoogstwaarschijnlijk met het doel bezoekers weer wakker te schudden en ze scannend door de winkel te laten lopen om tot meer aankopen over te gaan. Maar is het je weleens opgevallen dat de groenten altijd vooraan liggen? Dit heeft te maken met het psychologische aspect van gezonde aankopen (en dus minder schuldgevoel bij ongezonde aankopen). Dit alles is ontworpen op het aankoopgedrag van de bezoeker en op zo hoog mogelijke verkoopcijfers voor de supermarkt zelf. Een online winkel is ook een winkel met bezoekers met een bepaald aankoopgedrag.

Website analyse

Om te bekijken hoe jouw website presteert bij je bezoekers voeren we een website analyse uit. Deze bestaat uit verschillende onderdelen en brengen in kaart hoe je jouw huidige website kunt verbeteren zodat je bezoekers eerder en met meer tevredenheid over zullen gaan tot aankoop of het maken van een afspraak.

In onze website analyse geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe snel is je website?
  • Is je website veilig?
  • Scoort je website goed in de zoekmachines?
  • Waar liggen visuele verbeterpunten?

Je kunt bij Social Elephant ook kiezen voor een webshop analyse of een tekst analyse.

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Heb jij het gevoel dat je achterblijft op het gebied van Online Marketing? Dan kun je ervan uitgaan dat het zo is. 87% van de medewerkers van full service online marketing bureau Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)