PLAATS

Online Marketing Hilversum

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een onderneming en heb je een werkend product, een intelligente dienstverlening of fantastische skills, maar heb je problemen met het vertalen van je visie naar een digitaal product? Dat snappen wij volledig, het is niet simpel om de weg te vinden in deze maatschappij met al dat dataverkeer.

Zonder dat je weet waar je bezoeker heen moet is het ook lastig om de klant er naartoe te sturen.

Wij kunnen jou helpen online de goede keuzes te maken door onze expertise in dit vak. Wij zorgen ervoor dat jij op de lange en korte termijn jouw organisatie online kunt zien ontplooien.

Stilstaan is achteruitgaan in de moderne tijd.

Tegenwoordig gaat de technologie zo snel, dat je kan denken dat je bedrijf het beste is en je beter niks kan veranderen. Dat blijkt vaak niet het geval kijk naar Nokia en de Free Record Shop. (Iedereen weet hoe het met deze bedrijven is geëindigd) .

Om boven water te blijven als bedrijf moet je soms risico’s nemen. Wij weten ook dat innovaties risico’s met zich meebrengen. Doordat de technologie zo snel ontwikkeld moet je zelf mee ontwikkelen. Het is nu de tijd van digitale business modellen, het is tijd om je nieuwe koers te bepalen. De vraag is alleen: Hoe kan jij ervoor zorgen dat bestaande klanten met je mee gaan? 

Wij kiezen voor Hilversum

Hilversum de mediastad van Nederland.

In Hilversum zijn dagelijks bekende Nederlanders en filmploegen te vinden. Ook in de mediastad wordt er natuurlijk veel ondernomen. Zo noemen verschillende grote bedrijven noemen hun thuis. Van het grote bedrijf RTL tot de autohandelaar Kroymans Maar naast dat blijft de trots van Hilversum natuurlijk het prachtige mediapark. Waar jaarlijks 400.000 mensen op af komen.

Wat is er te doen in Hilversum?

Hilversum heeft verschillende trekpleisters, Beeld en Geluid is hier er een van. Bij Beeld en Geluid kun je zien en meemaken hoe radioprogramma’s en televisieprogramma’s gemaakt worden. In het centrum van Hilversum heb je het prachtige Hilvertshof winkelcentrum de VUE bioscoop en het altijd gezellige Foodhall Mout. Bij Foodhall MOUT kan je kiezen uit 7 verschillende wereldkeukens. De gerechten worden vervolgens bediend zonder bestek en op de echte streetfood manier kan je deze dus met je handen opeten. Net buiten Hilversum zit ook nog een luchthaven waar je een vliegtuig kan huren of les kan nemen in een echt vliegtuig. Tegenover het vliegveld zit ook een prachtig natuurgebied waar je heerlijk met de hond kan wandelen.

Een Inspirerende onderneming uit Hilversum

Wij hebben gekeken naar verschillende ondernemingen en vonden Kroymans wat als een kleine autodealer is begonnen en uitgegroeid is tot een van de grootste luxe autodealers van Nederland erg inspirerend. Net als Kroymans moet elk bedrijf ergens beginnen en vervolgens met de juiste strategie groot worden. Social Elephant kan je helpen met het kiezen van de juiste strategie!

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Hilversum?

Wist je dat?

Meer artikelen