PLAATS

Online Marketing Baarn

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om vindbaar te zijn in deze online drukte.


Toch liggen er genoeg kansen voor bedrijven. Het internet biedt ons de mogelijkheid om wereldwijd in beeld te komen bij je doelgroep. Hier heb je alleen de juiste aanpak bij nodig. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en jouw onlinegroei te realiseren?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers en ondernemingen die ergens heel goed in zijn, maar stuk lopen op het forumleren van hun digitale visie. We helpen deze ondernemingen graag bij het oplossen van dit vraagstuk. Naast onze kennis door het helpen van vele organisaties baseren wij de visie, en strategische keuzes die daar bij horen op data. We zoeken naar de bestemming en stippelen vervolgens samen de route uit om daar te komen. Voor zowel de korte als lange termijn helpen wij organisaties digitaal ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale businessmodellen. Hoe vaak heb je in het verleden achteraf gedacht ‘had ik maar…

Stilstaan in een snel veranderende wereld doet een organisatie niet veel goeds. De wereld van vandaag vereist flexibiliteit in het aanpassen van je marketing uitingen, en dus ook je website. Wij helpen je hier graag bij.

Wij kiezen voor Baarn

Het ó zo rustige Baarn, geboorteplaats van onze oud-koningin Beatrix. In de loop van de geschiedenis van Baarn, is het dorpje flink gegroeid. In 1850 telde Baarn slechts tweeduizend inwoners. Vandaag de dag is dit aantal gegroeid naar meer dan 21 duizend inwoners. Vroeger was het al een dorpje, met een gezellige markt en een cafeetje hier en daar. Nu Baarn zijn groei heeft meegemaakt, biedt het huis aan gezellige lokale ondernemingen. Van tientallen restaurantjes en caféetjes, tot aan gezellige kraampjes op de markt. Naast lokale bedrijfjes is Baarn rijk aan prachtige natuur en wandelroutes.

Wat is er te doen in Baarn?

Voor de sensatiezoekers onder ons, is Baarn ook een plek om zeker niet over te slaan. Baarn heeft namelijk ook haar eigen escape room. Dit is niet een escape room voor de mensen met een zwak hart. Deze escape room is ervoor gemaakt om je bang te maken en heeft een hoge moeilijkheidsgraad.

Ons advies voor een leuk dagje in Baarn: begin met een lekkere kop koffie in het tentje of drink hem tijdens een wandeling in een parkje en probeer daarna de escaperoom uit te spelen.

Een Inspirerende onderneming uit Baarn

Mensen komen van heinde en verre voor een uniek koffiezaakje wat zich vestigt in Baarn. “Boot koffie” of te wel de koffie boot. De naam verraadt het al een beetje, maar Boot Koffie is gespecialiseerd in fair-trade koffie. Zij werpen een unieke blik op het proces dat de koffiebonen afleggen. Dit doen zij onder andere door middel van, de naam van de koffieboer bekend te maken en mee te helpen aan een waardige leefomgeving voor de koffieboeren.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Baarn?

We staan voor het delen van kennis. Online marketing veranderd constant wat het delen van kennis belangrijk maakt. Naast kennis over online marketing zijn we ook gek op feitjes. We hebben daarom een aantal leuke feitjes over de stad Baarn op een rijtje gezet voor je.

Meer artikelen

 •  

  Het gebruik van Instagram (story) en Snapchat

  Met de komst van Snapchat werd de wereld geïntroduceerd met de ‘story’ functie. Deze functie houdt in dat je voor een korte tijd een foto of video met iemand kan delen. Dat Snapchat hiermee een …
 •  

  Ephemeral Marketing

  ephemeral marketing Epheme-hoe? Zorg dat je even alleen bent, loop desnoods even naar de gang, en zeg het hardop met me mee: [ih-fem-er-uh l]. Oké, nu kunnen we echt beginnen! Zonder grappen, …
 •  

  Alles wat je over YouTube video optimalisatie wilt weten!

  Wij gaan in op belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen online marketing. Zo blijf jij up-to-date en kun jij, gewapend met kennis, de concurrentie voorblijven. In dit blog gaan wij in op de …