Online marketing Baarn

Barnaar, Barinees, Baristan. Wat is het nou? Een inwoner van Baarn wordt een Baarnaar genoemd en iemand die geboren en getogen is in Baarn een Barinees. Baarn is een plaats en gemeente in Utrecht, gelegen aan de rivier de Eem. Social Elephant heeft bestaansrecht door onze werkwijze die al bij honderden bedrijven succesvol blijkt te zijn. Begonnen in Utrecht en nu uitgegroeid tot een landelijke speler in online marketing, design en website ontwikkeling. Ook geven we training en begeleiding en zijn we op de hoogte van de online marketing trends. Bij Social Elephant hebben we passie voor creativiteit en nieuwe inzichten. We bieden onze klanten een bonk aan kennis en expertise en kunnen samen online doelen realiseren. Kijk verder op de site voor een uitgebreid overzicht van onze expertises.

Vorstelijk Baarn

Een van de mooiste bouwwerken in Nederland is het paleis Soestdijk. Prachtig! Het 17e-eeuwse gebouw is genoemd naar de Soestdijk waarlangs ook de buurtschap Soestdijk is ontstaan.

De oorsprong van Baarn was waarschijnlijk in de 12e eeuw. Tegen die tijd werden de bestaande dorpen te klein, vanwege de kruistochten, de handel met andere regio’s en de groei van de bevolking. Dorpen hadden voldoende ruimte nodig voor vee en landbouw. In de 12e eeuw werden veel nederzettingen gemaakt, waaronder waarschijnlijk ook Baarn.

Jouw online marketing partner in Baarn

Baarn is een mooie stad waar je lekker even tot rust kan komen in de ruimte en natuur. Wil jij ook even tot rust komen door zeker te zijn van jouw online marketing? Neem dan contact met ons op!

Wij helpen je graag met jouw online marketing!