DIENST

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling is een verzamelnaam voor een breed scala aan onderwerpen, wat in deze pagina verder wordt besproken. Social Elephant kan binnen vier weken jouw webshop online zetten. Als strategisch partner denken we graag met je mee over je businessplan en online positionering met betrekking tot je webshop: het totaalplaatje wat je nodig hebt om online te presteren. Social Elephant is expert op het gebied van verschillende geautomatiseerde systemen. Hierbij valt te denken aan marketing automation en e- mail automation. Deze systemen leveren mogelijk een enorm rendement op voor jouw webshop!

Naast het technische aspect van je webshop zorgen we er uiteraard ook voor dat de webshop geoptimaliseerd is voor de zoekmachine en dat de webshop gebruiksvriendelijk is.

WooCommerce webshop

WooCommerce is een webshop module binnen het CMS (Content Management System) WordPress. Het is met 29% de meest gebruikte online shop ter wereld. Het systeem is gratis en eenvoudig in de meeste WordPress websites te integreren. Daarnaast is het razendsnel en ook zeer geschikt voor mensen die niet zoveel ervaring hebben met online systemen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen een paar clicks een product toevoegen.

Waar moet je webshop aan voldoen?

Net als bij een website zijn er een aantal zaken waar de webshop aan moet voldoen om maximaal rendement te behalen. Uiteraard gaat dit om de functionaliteit, de techniek (zoals de laadsnelheid), security en gebruiksvriendelijkheid. Maar een hoogwaardig en representatief design is minstens zo belangrijk. Daarnaast wil je voor je conversie ook zeker de zoekmachineoptimalisatie niet uit het oog verliezen. Wij kunnen al deze zaken voor je uitdenken én oerslim ontwikkelen.