DIENST

Webteksten ontwikkelen

Geschreven content is erg belangrijk voor de online vindbaarheid van bedrijven. Het plaatsen van de juiste teksten zorgt er voor dat ook de juiste bezoekers op je website terechtkomen. Bij geschreven online content kun je denken aan de algemene informatie op websites, blogs, artikelen of zelfs presentaties. Uit onze Online Media Scan kan misschien wel voortkomen dat webteksten ontwikkelen een onderdeel gaat worden van je content strategie, waarmee je rendement uit je bedrijf gaat halen.

Social Elephant als partner in tekstontwikkeling

Uit ervaring is gebleken dat bedrijven over veel waardevolle informatie beschikken in hun vakgebied, maar dat het lastig is om dat te vertalen naar content die geschikt is voor het internet. We werken in de conceptontwikkeling graag nauw met je samen. Social Elephant werkt met een in-house tekstschrijver die je bedrijf kan voorzien van de geschreven content die je nodig hebt. Niet alleen de geschreven content die je bijvoorbeeld voor je nieuwe website ontwikkeld moet hebben, maar ook terugkerende artikelen of blogposts die bijvoorbeeld 1 keer per maand geleverd worden.

Wij ontwikkelen:

  •    Webteksten
  •    Blogs
  •    Artikelen
  •    Presentaties

Daarnaast verzorgen wij ook content redactie en redigeren wij met plezier al bestaande content.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)