VACATURE

Webdesign Utrecht

Ben jij op zoek naar dé specialist in webdesign in Utrecht? Dan ben je bij Social Elephant aan het goede adres.
Samen komen wij tot een website ontwerp dat een blijvende indruk gaat maken

Een website is als een online etalage. Blijven mensen enkel om eventjes hun haar goed te doen in de reflectie van de ruit, of weet je hun aandacht te trekken met jouw display? Het is niet voor niets een cliché: een eerste indruk maak je maar één keer. Dan kun je maar beter een professionele, toegankelijke en positieve uitstraling hebben. Die uitstraling verzorg jij met een goed webdesign. Zo lopen jouw klanten naar binnen, in plaats van dat ze weer verder struinen door de online winkelstraat. Ben jij op zoek naar dé specialist in webdesign in Utrecht? Dan ben je bij Social Elephant aan het goede adres. Samen komen wij tot een website ontwerp dat een blijvende indruk gaat maken!

Ontwerp en Techniek gaan hand in hand

Het design van een website is essentieel. Naast de eerste indruk, die uitnodigend moet zijn, helpt het ontwerp ook met het verschaffen van overzicht. Het bepaalt of je bezoeker prettig kan navigeren, of je pagina’s leesbaar zijn en of een bezoeker doorklikt naar een andere pagina. Als full-service online marketing bureau hebben wij verstand van alle takken van sport. Dat is waarom ons webdesign ook rekening houdt met de technische kant van website ontwerp. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website aantrekkelijk is en goed functioneert!

Het Stappenplan

Creatieve brainstorm

In deze sessie leggen we jouw kernwaardes en wensen vast. Huisstijl is daarbij natuurlijk een belangrijk element. Is deze bij jou al geheel uitgewerkt of ben je op zoek naar iets nieuws? Wij werken samen op basis van wat jij nodig hebt!

Functioneel ontwerp

Hierin wordt het skelet van de website vastgelegd, met alle navigatieknoppen en menu’s.

Ontwikkelen van een schets

Op basis van een goede voorbereiding maken wij voor jou een eerste schets van een homepagina, vervolgpagina en nieuwsoverzicht. Op basis van dit eerste ontwerp is er ruimte voor feedback.

Definitief ontwerp

Als alle feedback verwerkt is en alle schetsen naar wens zijn, wordt er een akkoord gegeven. Dan is het tijd om het webdesign door te geven aan website ontwikkeling. Wij kunnen dit meteen voor jou oppakken en vertalen naar ons Online Recept, of je kunt ervoor kiezen het ontwerp door te geven aan een andere ontwikkelaar.

Social Elephant
jouw adres voor webdesign in Utrecht

Onze creatieve experts staan te springen om iets moois voor jou te maken. Samen wordt er toegewerkt naar een prachtige website die voldoet aan al jouw wensen. Zo streef jij je concurrenten voorbij, met een design dat opvalt en zorgt dat bezoekers jouw website verder willen ontdekken. Daarentegen is webdesign slechts één onderdeel van een nieuwe en verbeterde website. Ben jij benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Onze expertise houdt niet op bij webdesign. Bij Social Elephant  vind je alle takken van online marketing onder één dak. Lees hier meer over hoe wij jou helpen online te groeien!

Meer artikelen

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)