PLAATS

Online Marketing Eemnes

>Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.  Als jij wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven? Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.
Ben je er klaar voor om gevonden te worden?
Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die heel goed zijn in wat zij doen. Zo heb je ondernemingen met een super product, interessante diensten of ondernemers met serieuze skills. Vaak hebben zij één ding gemeen en dat is dat zij alleen nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken.

Met ons vakmanschap kunnen wij jou assisteren in het maken van de juiste keuzes en zorgen wij ervoor dat jij op korte en lange termijn digitaal kan ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

Momenteel leven we in een tijd van grote innovaties en veranderingen op korte termijnen. Zo ook de online wereld. Je moet als bedrijf dus mee veranderen om je hoofd boven water te houden. Het risico van niks doen is bijna groter dan het risico van innovaties en heruitvindingen binnen je bedrijf. Het is tijd om mee te gaan met de tijd. Zelfs als groot bedrijf moet je mee veranderen. We kennen allemaal het verhaal van Nokia en de Free Record Shop.

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met slimme dienstverlening, een fantastisch product of serieuze skills, maar heb je moeite om je digitale visie te formuleren? Dat kunnen we ons goed voorstellen, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap. Zonder duidelijke bestemming is het lastig om je bezoekers een bepaalde kant op te sturen. Met onze expertise kunnen we jou helpen om online de juiste keuzes te maken, zodat jij op de korte én de lange termijn je organisatie digitaal kunt ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

De wereld verandert snel al helemaal online. Zo snel dat je wel mee moet veranderen om als bedrijf boven water te blijven. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich meebrengen. Nu is de tijd om aan nieuwe digitale businessmodellen te werken, nu is de tijd om een nieuwe koers te bepalen.  De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je meegaan?

Wij kiezen voor Eemnes

Wij zijn gek op Eemnes. Het kleine pittoreske dorpje Eemnes: groen, gezond en innovatief. Net als Eemnes, zit Social Elephant vol passie en ondernemerschap. We bieden onze klanten een bonk aan kennis en expertise en kunnen samen online doelen realiseren. Je hoeft niet in een grote stad gevestigd te zijn om succesvol te zijn. Online vindbaarheid telt in de wereld van vandaag meer mee dan een goede vestiging. Wij helpen je op te vallen in de digitale kaart van Nederland.

Wat is er te doen in Eemnes?

Eemnes is een leuke stad om een dagje te bezoeken. We raden je dan vooral aan om even in de agenda van het open lucht theater te kijken. Heb je een leuke show gevonden? Kom dan lekker vroeg en geniet van een hapje of drankje bij de theetuin. Hier kan je sfeervol genieten van een lunch of brunch.

Een Inspirerende onderneming uit Eemnes

Als je op de kaart kijkt zie je al snel een groot groengebied. Dit is geen bos, maar een prachtige golfbaan ‘Goyer Golf & Country Club. Een van de grootste ondernemingen in de omgeving van Eemnes. De golfbaan telt twee golfbanen en ruime oefenfaciliteiten op de locatie. Er zijn uitdagingen voor alle soorten golfers. De website straalt professionaliteit uit en is goed vindbaar. Exact wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie.

Wat weet jij van Eemnes?

We delen graag onze kennis met klanten, en niet alleen over online marketing. We hebben daarom twee leuke feitjes voor je.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)